SketchUp Nieuws & Blog

sketchup authorized training
SketchUp Pro

SketchUp Authorized Training

SketchUp Authorized Training Center SketchUpExpert.com is een Authorized Training Center. Dit betekent dat onze docenten vanuit de importeur Design8 bv gecertificeerd zijn om SketchUp Pro Authorized training te mogen bieden.

Lees meer...
thea render 3
Rendering

Nieuw! Thea Render for SketchUp

De nieuwe render plugin: Thea Render for SketchUp SketchUp Expert is trots te mogen vermelden dat we reseller zijn geworden van Thea for SketchUp! Renderen is het afwerken van je

Lees meer...

Vijf tips om beter 3D te tekenen met SketchUp

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Vijf tips om beter 3D te tekenen met SketchUp [/vc_column_text][vc_column_text] Leer de basis. Natuurlijk is het gemakkelijk om te zeggen als SketchUp docent, maar weet wat je aan het

Lees meer...
SketchUp kruispunt wegen
SketchUp Pro

Drie veelgemaakte fouten in SketchUp

En hoe het wel moet… SketchUp wordt wereldwijd heel veel gebruikt. Sterker nog; het staat op nummer 2 op de ranglijst van populairste 3D programma’s. Het is makkelijk te gebruiken,

Lees meer...

Aanbieding!

SketchUp Pro + Training

Je kunt ook (online) training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en krijg de licentie bijna cadeau!

01

Bij dé SketchUp Expert van de BeNeLux!

We zijn al sinds 2008 zijn we actief met SketchUp. We zijn Gold Reseller en bedienen klanten met vriendelijke en correcte service.  We bedienen particulieren, kleine en grote bedrijven, scholen en universiteiten.

02

We leren je niet alleen een mooie tekening te maken. We investeren in het opbouwen op een correcte manier. Zo weet je dat je tekenwerk goed in elkaar zit. Hierdoor kan je doorgroeien naar een vervolgcursus, LayOut training óf aan de slag met het renderen. Je legt de fundering voor al je toekomstige 3D tekenwerk!

03

Word een Expert

Door je training uit te breiden met een vervolgcursus of SketchUp te optimaliseren met plugins en een render. Heb je tips of advies nodig? Neem snel contact op. 

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.