Thea render bestellen

in het kort

Thea render for SketchUp

Thea for SketchUp is een veelzijdige en interactieve render voor SketchUp. Geschikt voor zowel een grove en snelle fotorealistische afbeelding, maar ook voor langzaam en accuraat. Thea render heeft een ingebouwde renderklare modellen- en materialenbibliotheek. Met vele geavanceerde functies bewijst Thea zich als krachtige render in de SketchUp markt.

 

Thea render is beschikbaar als abonnement. Je kiest voor een periode van 1 of 3 jaar. De licenties zijn beschikbaar als floating license, wat betekend dat je ze op meerdere apparaten kan installeren en op één tegelijk kan gebruiken. 

THEA FOR SKETCHUP

Interactieve render

Bij Thea for SketchUp kies je zelf hoe je wilt renderen; rechtstreeks in SketchUp of in het Thea venster. Kies voor het renderen van een complete tekening of render specifieke aanzichten van regio’s. 

geavanceerde materialen thea render

Geavanceerde materialen

Het hart van de Thea render machine is het geavanceerde materialen systeem. Deze functies leiden tot overtuigend fotorealistische afbeeldingen.

thea render doorsnedes sketchup

Dwarsdoorsnedes

Render dwarsdoorsnedes van gebouwen met behoud van verlichting. Met section cuts kan je dwars door gebouwen en kamers snijden met behoud van binnenverlichting. 

Producten en upgrades

alle Thea render producten

Thea for SketchUp render plugin
Vanaf: 249,00 voor 1 jaar
Thea for SketchUp Let op: dit is een abonnement. Je kan zelf...
+

Je kunt ook training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en haal het beste uit je tekenwerk!

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.