SketchUp voor Architecten

SketchUp Pro

Speciaal voor architecten

Maak in korte tijd een impressie

Ontwerpen met SketchUp is als tekenen met een potlood. De mogelijkheden en creativiteit zijn eindeloos. Geen ingewikkelde designsoftware, maar een intuïtief en ondersteunend programma waarmee je in korte tijd een impressie maakt.

 

Van impressie naar bouwtekeningen

SketchUp is er niet alleen om 3D visualisaties te maken. Het is ook fantastische software om van je visualisatie een bouwtekening te maken. Importeer plattegronden, teken verdiepingen, muurdiktes en details en maak het af met labels en maatvoering. SketchUp is bijzonder accuraat. Je kan er zeker van zijn dat iedereen die aan het project werkt alle informatie heeft die ze nodig hebben. En het mooie is: als je je 3D model veranderd, veranderd de bouwtekening mee!

Maak indruk met je presentatie

Exporteer hoge kwaliteit afbeeldingen en video’s van je model. Creëer een animatie en loop met je klant door het gebouw. SketchUp helpt je om je visie en je ontwerp te presenteren. Wil je nog meer indruk maken op je klanten? Maak gebruik van virtual reality apps om het echte WOW effect te krijgen.

capture SUview OverlayStep1

Direct aan de slag? Klik hier om je in te schrijven bij de basiscursus!

 

Investeer in het opbouwen van je SketchUp tekening op de juiste manier. Zo maak je niet alleen een mooi plaatje, maar weet je dat je tekenwerk goed in elkaar zit. Hierdoor kan je doorgroeien naar een vervolgcursus, LayOut training óf aan de slag met het renderen. Je legt de fundering voor al je toekomstige 3D tekenwerk!

 

Optimaliseer je workflow

Met 3D Warehouse

Wil je je gebouw inrichten met stoelen, tafels, planten, kasten, etc? Het 3D warehouse werkt als een bibliotheek waaruit je onderdelen uit kan importeren in je eigen model.

Loop door je ontwerp

Met Mixed Reality

Loop met je klanten door je ontwerp met behulp van AR/VR of een mobile app. Er zijn diverse plugins die dit snel en makkelijk mogelijk maken

Breng tot leven

Met Extension Warehouse

Een schat aan plugins waarmee je het maken van bijzondere geometrische vormen of creëren van foto realistische renders vergemakkelijkt.

Mis geen details

Met gedetailleerde rapporten

Genereer een kostenoverzicht of onderdelenlijst door direct vanuit je model rapporten te te exporteren.
capture SUview OverlayStep1

SketchUp Pro

Wat wij bieden aan architecten

Wij leveren software

SketchUp voor architecten: wil je weten welk SketchUp pakket het beste bij je past? Bij licenties vind je meer informatie over je mogelijkheden. Ook voor SketchUp extensies en plugins ben je bij ons aan het juiste adres.

Basiscursus

Wil je aan de slag gaan met SketchUp? De basistraining is de start voor elke ontwerper. Je leert hier de basisprincipes om je tekening vlot en correct op te bouwen. Daar heb je nog jaren profijt van!

Vervolgcursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg; de vervolg / LayOut cursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.

InCompany training

Hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat. We werken een programma uit specifiek gericht op jouw werkveld. Zo staan je medewerkers sterk in het tekenen en presenteren met SketchUp.

FAVORIETE EXTENsies

Bij Architecten

John Doe
John Doe
@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.