Bel ons Custom

Kubity

in het kort

Kubity voor SketchUp

Kubity is een gebruiksvriendelijke en betaalbare web applicatie  om modellen te optimaliseren en transformeren voor het gebruik van Virtual en Augmented Reality in SketchUp Pro. Het principe is simpel: je verbindt je smartphone met de Kubity web applicatie. Hier vandaan kan je je 3D model met je klanten delen.

Kubity is onderdeel van de Universal Immersive 3D Suite en wordt geleverd met plugins voor Virtual Reality, Archiklip en RVT2SKP.

KUBITY FUNCTIONALITEITEN

kubity vr sketchup

Kubity gebruiken - 3DTVR

Van Sketchup rechtstreeks naar Virtual Reality: heb je een Oculus Rift of HTC Vive, en wil je je model visualiseren in Virtual Reality? Gebruik dan de SKP2VR extensie. Hoe groot en complex je model ook is, met één klik wordt het snel op de VR headset geladen en kun je een indrukwekkende presentatie geven! 

revit naar sketchup kubity

Kubity gebruiken - RVT2SKP

Van Revit naar SketchUp: converteer in 1 klik je bestanden. Alle gegevens blijven hierbij behouden, zoals materialen, texturen en renderpaden. Ook functies zoals ‘3D views’ en ‘Families’ worden geëxporteerd naar vergelijkbare SketchUp functies. De kubity plugin werkt met Revit 2015 en hoger, in combinatie met SketchUp Pro 2013 en hoger. 

Kubity gebruiken - ArchiKlip

Archiklip laat je eenvoudig video’s produceren van je SketchUp model, zonder dat je iets hoeft te installeren. Het blijft simpel door de drag & drop interface. Je model wordt door een cloud-computer gerendert, waarna hij binnen enkele uren leverbaar is. 

Producten en upgrades

Kubity bestellen:

Aanbieding!

SketchUp training

Je kunt ook training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en haal het beste uit je tekenwerk!

Uit ervaring

Wat vinden wij van kubity

systeemeissen

Voor het gebruik van kubity

Waar kunnen we je mee helpen? 

Persoonlijk contact

Vul hier je gegevens in, dan praten we later verder