Geautoriseerde training op je eigen locatie

Licenties & InCompany training

SketchUp Pro als uitgangspunt

SketchUp Pro is de ultieme 3D visualisatie tool. Het is goed aan te leren en kan gebruikt worden in de meest uiteenlopende disciplines. SketchUpExpert helpt door met maatwerk trainingen aan te sluiten op diverse vakgebieden zoals 

 

 

– universiteiten en (hoge) scholen
– meubel en interieur
– architectuur
– overheden en gemeentes

 

Leer 3D tekenen volgens onze gecertificeerde standaard

 

Bij een InCompany SketchUp training (minimaal 5 deelnemers) stellen we een programma samen op basis van jouw wensen. Dat kan een combinatie zijn van de basiscursus + vervolgcursus en specifieke vakgerichte kennis. Je ontvangt een eigen SketchUp handleiding met heldere structuur en vriendelijke aandacht van onze docenten.

 

 

We investeren in het opbouwen op een correcte manier. Zo weet je dat je tekenwerk goed in elkaar zit. Hierdoor kan je doorgroeien naar een vervolgcursus, LayOut training óf aan de slag met het renderen. Zo leren je medewerkers de fundering leggen voor al hun toekomstige 3D tekenwerk!

 

SketchUp software, renders en plugins

We leveren zowel SketchUp Pro Subscriptions als diverse (render) plugins. Neem contact op voor een passend aanbod.

Vragen? Neem contact op

Authorised Training Center

Wij zijn SketchUp Pro Authorised Training Center. Onze docenten zijn gecertificeerd trainer van het programma.

Met Sketchup is het mogelijk ideeën te visualiseren. Samen net je klant 3D een project doornemen, hierdoor komen ook vaak verbeterpunten tot stand waardoor de uitvoer eerder probleemloos gaat verlopen.

Dorith Schutte | ZoneParc

Een SketchUp Incompany training

Een solide basis voor alle medewerkers

Voor veel bedrijven en gemeenten is SketchUp een instrument bij uitstek om zaken eenvoudig en effectief te visualiseren. Zo kan je in een vroeg stadium laten zien wat voor impact voorgenomen plannen hebben op de omgeving.


Wij leveren docenten die intern je medewerkers trainen in het gebruik van SketchUp. Van de basis tot de fijne kneepjes. Uiteraard inclusief de benodigde materialen en licenties.


We geven incompany trainingen zowel in Nederland als in België. We hebben ervaring in het geven van training in het Nederlands en in het Engels.


Omdat deze cursussen geheel worden aangepast aan jouw wensen of de wensen van het bedrijf, is het het beste om direct contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

sketchup layout werktekening raam cursus
sketchup subscription afbeelding

Offerte opvragen inCompany training

We bespreken graag de mogelijkheden door voor een InCompany training. 

Vul het contactformulier in, dan nemen we spoedig contact op. 

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.