Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SU Podium

Fotorealistische afbeeldingen van SketchUp

SU Podium werkt binnen de SketchUp interface, heeft een korte leercurve en is aantrekkelijk geprijsd

In het kort

SU Podium functionaliteiten

Deze render maakt fotorealistische afbeeldingen van een SketchUp tekening. SU Podium werkt binnen de SketchUp interface, heeft een korte leercurve en is aantrekkelijk geprijsd. Binnen SketchUp ken je materialen toe aan vlakken in je ontwerp. Zodra je dit hebt gedaan voeg je met SU Podium materiaaleigenschappen toe. Dit zijn reflectie, refractie en lichtsterke. Vervolgens voeg je belichtingsopties toe, zoals lichtpunten, lichtspots en zonlicht.

In het kort

SU Podium functionaliteiten

SU Podium werkt binnen de SketchUp interface, heeft een korte leercurve en is aantrekkelijk geprijsd. Binnen SketchUp ken je materialen toe aan vlakken in je ontwerp. Zodra je dit hebt gedaan voeg je met SU Podium materiaaleigenschappen toe. Dit zijn reflectie, refractie en lichtsterke. Vervolgens voeg je belichtingsopties toe, zoals lichtpunten, lichtspots en zonlicht.


Makkelijk renderen met een paar knoppen

Stel je render-scene in binnen SketchUp. De Render-Engine gaat voor je aan de slag. Je werk vertaald zich in een mooie render afbeelding.

SU Podium browser

Een zeer grote collectie render-ready objecten! vergelijkbaar met het 3D warehouse van SketchUp maar dan beter. Maar nu een bibliotheek vol met render klare objecten en materialen. In deze browser bevindt zich zowel gratis als betaald materiaal.

SU Podium Panorama's

Deze functie selecteert een snel pad in je SketchUp tekening. In plaats van zelf een pad te kiezen en te klikken, zoekt deze functie het juiste pad voor je.

DRI Achtergrond

Geef wolken weer, of een andere hdri achtergrond. Voeg een achtergrond kleur in binnen SketchUp of laat deze transparant. Dit laatste geeft je de mogelijkheid om vervolgens in een foto bewerkingsprogramma zelf een achtergrond toe te voegen.

Clay render

Deze functie verwijdert alle texturen uit een model, maar belichtingsopties worden wel gerenderd. De uitkomst is een licht grijze afbeelding waar de nadruk ligt op vorm en niet op materiaal.

Alle SU Podium producten

 • SU Podium browser

  SU Podium browser

  99,00 excl. btw
 • SU Podium v2.6

  SU Podium

  249,00 excl. btw
 • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
  SU Podium upgrade

  SU-Podium upgrade

  60,0099,00 excl. btw

Dit kan ook

SketchUp training

Je kunt ook training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en haal het beste uit je tekenwerk!

Uit ervaring

Wat vinden onze klanten van SU Podium?

We zien dat onze klanten deze render als instapmodel gebruiken. Wil je kennis maken met renderen dan is dit een hele goede aanschaf. Door de beperkte parameters die je kan instellen heb je het programma snel in de vingers. De uitgebreide browser is een eenvoudige manier om je tekening in te vullen en render klaar te maken.

Systeemeisen

Voor het gebruik van SU Podium