Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

 • Breng je schetsen tot leven: van schematisch ontwerp tot constructieve documenten
 • SketchUp Authorised Reseller en Trainer

SketchUp voor interieurbouw

SketchUp is een 3D programma voor interieurontwerpers, waarmee je jouw ideeën tot leven kan brengen. Van keukens tot badkamers tot complete verbouwingen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

SketchUp voor interieurbouw. Bekijk de voorwaarden.

Bekijk direct welke licentie voor SketchUp Pro past bij jouw vraag. 

SketchUp Pro

Speciaal voor interieurbouw

Efficiënt ontwerpen

Je hoeft niet alles zelf te doen. De SketchUp 3D Warehouse biedt duizenden modellen van bestaande producten, die allemaal gratis te downloaden zijn. Zo kun je producten van je favoriete ontwerpers rechtstreeks in je model plaatsen. Wil je klant weten of die ene designbank in de woonkamer zou passen? Laat het zien met 3D Warehouse!

Creëer prachtige renders

Maak je modellen zo realistisch als je wilt. Gebruik een van de vele huisstijlen of geef je project een persoonlijke touch door je eigen schetslijnen te uploaden. Of kies juist voor een van de vele extensies om zo vorm te geven aan verbluffend fotorealistische afbeeldingen.

Je werk in een stroomversnelling

SketchUp is het geheime wapen voor verkoop en marketing door zijn prachtige graphics. Visualiseer je modellen zoals jij het wil, van gedetailleerde tekeningen tot krachtige, kleurrijke afbeeldingen. Zo til je je bestaande modellen naar een hoger level en haal je meer projecten binnen.

Fresenius 2 Foto
V Ray render woonkamer
V Ray Meubelontwerp

Prachtige tekeningen

En enthousiaste klanten

Creëer overtuigende tekeningen die klanten enthousiast maken en alle informatie bevatten om materialen te bestellen.

Mis geen details

Gedetailleerde rapporten

Genereer een kostenoverzicht of onderdelenlijst door direct vanuit je model rapporten te te exporteren.

Loop door je ontwerp

Met mixed reality

Loop met je klanten door je ontwerp met behulp van AR/VR of een mobile app.

SketchUp Pro training

Licenties en training

SketchExpert biedt verschillende mogelijkheden voor gemeentes om de vele toepassingen van SketchUp te gebruiken op de goede manier, op de goede plek. Zo bieden we een breed spectrum aan software, geven we klassikale en individuele cursussen voor verschillende niveau’s (Basiscursus en Vervolg/LayOut-cursus) en we leveren maatwerk in onze incompany-trainingen.

Wil je aan de slag gaan met SketchUp? De basistraining is de start voor elke ontwerper. Je leert hier de basisprincipes om je tekening vlot en correct op te bouwen. Daar heb je nog jaren profijt van!

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg: de Vervolgcursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.

Hebben jouw werknemers behoefte aan SketchUp kennis? Wij komen naar je toe met een training op maat. We werken een programma uit specifiek gericht op jouw werkveld. Zo staan je medewerkers sterk in het tekenen en presenteren met SketchUp.

Welke licentie past bij mij?

Kies hier de SketchUp licentie die bij jou past. Kom je er niet helemaal uit of wil je meer weten? Neem contact op met een medewerker.

Liever teruggebeld worden?
Vul hieronder je gegevens in:

SketchUp Pro

Creëer professionele tekeningen
337
333 excl. btw per gebruiker - korting op basis van de adviesprijs
 • Desktop en web
 • Ongelimiteerde cloud-opslag met Trimble Connect
 • Support via ocmmunity, e-mail en telefoon
 • AR Mobile Viewer + XR Headset Viewing
 • Importeren en exporteren in vele bestandstypes
 • Ongelimiteerde 3D Warehouse downloads
 • Nieuw - SketchUp voor iPad!
 • LayOut installatie voor Mac of Windows

SketchUp Studio

Volledige pakket (windows-only)
722
717 excl. btw per gebruiker - korting op basis van de adviesprijs
 • Alle functionaliteiten van SketchUp Pro
 • V-Ray for SketchUp
 • Voor Windows:
 • Trimble Scan Essentials
 • Revit Importer
Populair

Favoriete extensies

Bij interieurbouwers

Met extensies (of plugins) voeg je functionaliteiten toe aan SketchUp. Hiermee kan je het programma volledig optimaliseren voor eigen gebruiken. Extenties kunnen bijvoorbeeld worden ingezet om sneller te tekenen, eenvoudig te presenteren of fotorealisme toe te voegen.
V-Ray - Extensie voor SketchUp render

V-Ray

V-ray is een slimme en snelle renderoplossing. Het biedt vele belichting- en rendermogelijkheden om fotorealistische afbeeldingen te maken.

Extensies voor SketchUp - Enscape

Enscape

Enscape is een real-time render oplossing. In een paar seconden zie je jouw ontwerp in een realistische weergave. Wijzigingen in je tekening zijn direct zichtbaar in de render.

Skalp for SketchUp - Extensie voor SketchUp

Skalp

Met Skalp maak je doorsnedes en plattegronden van je model, die eindeloos aan te passen zijn. Vul je doorsnedes met elk beschikbaar materiaal, of geef makkelijk vorm aan je eigen stijlen en patronen.

Kubity - Extensies voor SketchUp

Kubity

Met deel je makkelijk je 3D model met je klanten of laat deze op groot scherm zien. Kubity is een applicatie voor het gebruik van VR en AR in SketchUp.

Extensies voor SketchUp - Profile Builder

Profile Builder

Profile Builder 4 is een extensie om slimme profielen en assemblages te maken in SketchUp. Het lijkt op de follow-me tool, maar werkt beter en intuïtiever.

Extensie voor SketchUp - Lumion

Lumion

Lumion is rendering software voor de visualisatie van uw 3D ontwerp in hoge kwaliteit video en stills. Eenvoudig in gebruik, flexibel samenwerken en hoge kwaliteit.