Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Onderwijsvisie

Hier lees je meer over de visie op training en onderwijs van SketchExpert, waardoor 800+ cursisten hun SketchUp-vaardigheden verder hebben ontwikkeld.

Opleidingen

Onderwijs voor beginners en gevorderden

Het programma SketchUp is een breedgedragen programma wat gebruikt wordt in vele sectoren. Ook aanverwante software zoals Lumion en Enscape dragen bij tot geweldige visuals.

Mensen werkzaam in de sectoren interieur, exterieur, tuin, industrie, universiteiten en gemeenten zijn frequente gebruikers van het programma en additionele software. Onze leerweg moet dan ook toepasbaar zijn op de vele diverse toepassingen en helder overkomen voor alle type geschoolde mensen.

Iedereen leert anders

Ieder persoon leert op een eigen manier en benadert de stof op een eigen wijze. We zijn immers allemaal anders. Vanuit onze onderwijsvisie proberen we dan ook alle vakgerichte vragen zo vriendelijk mogelijk te beantwoorden.

We overladen je niet met kennis, we proberen ervoor te zorgen dat je het programma beheerst.

Geautoriseerd trainer

Niet zomaar een cursus

We schrijven maandelijks aan ons SketchUp lesmateriaal. De stof die we aanbieden moet goed zijn en bovendien zijn gestoeld op de nieuwste software-versies. Jaarlijks worden we getoetst op onze SketchUp kennis door SketchUp Nederland (Design8). We zijn geautoriseerd trainer.

We zijn dan ook te vinden op Sketchupleren.nl en op de website van Trimble zelf. Een certificaat van deelname is hierdoor niet alleen een stuk papier, maar het is echt wat waard.

Vragen over onze onderwijsvisie? Neem contact op

Het kan zijn dat deze pagina vragen oproept. Neem contact met ons op om deze te bespreken. 

Neem contact op

Waar kan ik je mee helpen?

Neem gerust contact met ons op. Ook als je wilt bestellen via een offerte. Neem voor korte vragen contact op via telefoon of WhatsApp.

Liever bellen of mailen?

Dat kan. We zijn op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur bereikbaar. Vragen kunnen ook gesteld worden via WhatsApp of per e-mail.

App met ons

Klik op de link om WhatsApp te openen, of voeg ons nummer toe:
033-2022177

Bel met ons

Heb je een vraag of is je iets niet duidelijk? bel via het onderstaande nummer:

Support

Hulp op afstand

Uiteraard zit er een stuk service bij onze producten. Kleine zaken worden zonder kosten opgelost. Voor on-demand ondersteuning met video verbinding vragen we een vergoeding per gebruiker.

We assisteren onder andere bij het instellen van bulk-licenties, het toekennen van gebruikers en beheerdersrollen in het online systeem en hulp bij de keuze van correcte systemen om SketchUp en aanverwante software op te kunnen laten draaien.