Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Licenties &
InCompany training

Leer SketchUp, Enscape, Lumion of een combinatie van deze programma’s samen met collega’s; specifiek voor jouw bedrijf of organisatie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

InCompany training?

Bij een InCompany SketchUp training (min. 5 deelnemers) stellen we een programma samen op basis van jouw wensen.

Geautoriseerde training op locatie — Leer SketchUp met collega's

Leer 3D tekenen volgens onze gecertificeerde standaard

Bij een InCompany SketchUp training stellen we een programma samen op basis van jouw wensen. Dat kan een combinatie zijn van de SketchUp basiscursus, SketchUp vervolgcursus en renderen met Enscape of Lumion.

Voor maatwerk training hanteren we een minimum van 5 deelnemers. Je ontvangt altijd een eigen handleiding met heldere structuur en vriendelijke aandacht van onze docenten. 

We nemen de tijd

We investeren in het opbouwen op een correcte manier. De nadruk in de SketchUp cursus ligt op hoe je tekent. We gaan voor kwaliteit in structuur, opbouw en presentatie. Zo leren medewerkers de fundering leggen voor al hun toekomstige 3D tekenwerk.

Naast SketchUp kunnen ook LayOut , Enscape of Lumion aan bod komen. Hiermee is fotorealistisch maken van een 3D tekening nog nooit zo dichtbij geweest.

Software aanschaffen

SketchExpert is één adres voor alles. Naast training leveren we zowel SketchUp Pro Subscriptions als diverse renderplugins en software support.

SketchUp Pro als uitgangspunt

SketchUp is krachtige en gebruiksvriendelijke modelleringssoftware. Met dit programma worden de tekeningen gemaakt. Het begin van elke training omvat het aanleren of verfijnen van vaardigheden in SketchUp. Vervolgens verschuift de focus naar het presenteren in SketchUp LayOut en/of renderen met Enscape of Lumion.

SketchUpExpert helpt door met maatwerk trainingen aan te sluiten op diverse vakgebieden zoals:

  • Architectuur
  • Evenementenlocaties
  • Hout- en staalbouw
  • Hovenier en tuinontwerp
  • Interieurontwerp
  • Openbare ruimte
  • Standbouw
  • Universiteiten en (hoge)scholen
  • English speaking groups

Heb je vragen? Neem contact op.

Met Sketchup is het mogelijk ideeën te visualiseren. Samen met je klant 3D een project doornemen, hierdoor komen ook vaak verbeterpunten tot stand waardoor de uitvoer eerder probleemloos gaat verlopen.
Dorith Schutte
ZoneParc

Een SketchUp Incompany-training

Een solide basis voor alle medewerkers

Voor veel bedrijven en gemeenten is SketchUp een instrument bij uitstek om zaken eenvoudig en effectief te visualiseren. Zo kan je in een vroeg stadium laten zien wat voor impact voorgenomen plannen hebben op de omgeving.

Wij leveren docenten die intern je medewerkers trainen in het gebruik van SketchUp. Van de basis tot de fijne kneepjes. Uiteraard inclusief de benodigde materialen en licenties.

Dit kan gecomprimeerd in een aantal dagen kort op elkaar of verspreid over langere tijd. Zowel training, licenties als ondersteuning zijn bij ons in goede handen.

We geven incompany-trainingen zowel in Nederland als in België. We hebben ervaring in het geven van training in het Nederlands en in het Engels.

Offerte aanvragen

Omdat deze cursussen geheel worden aangepast aan jouw wensen of de wensen van het bedrijf, is het het beste om direct contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.