Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Licenties &
Incompany-training

Bij een InCompany SketchUp training (minimaal 5 deelnemers) stellen we een programma samen op basis van jouw wensen. Zo leer je SketchUp, Enscape, of Lumion met collega’s.

Incompany-training?

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Geautoriseerde training op locatie — Leer SketchUp met collega's

Leer 3D tekenen volgens onze gecertificeerde standaard

Bij een InCompany SketchUp training (minimaal 5 deelnemers) stellen we een programma samen op basis van jouw wensen. Dat kan een combinatie zijn van de basiscursus + vervolgcursus en specifieke vakgerichte kennis. Je ontvangt een eigen SketchUp handleiding met heldere structuur en vriendelijke aandacht van onze docenten. Niet alleen SketchUp, maar ook Enscape 3D en Lumion Pro behoren tot de mogelijkheden.

We nemen de tijd

We investeren in het opbouwen op een correcte manier. We leggen een goede fundering voor de toekomst. Zo weet je dat je tekenwerk goed in elkaar zit.

Naast SketchUp kunnen ook LayOut , Enscape of Lumion aan bod komen. Hiermee is fotorealistisch maken van een 3D tekening nog nooit zo dichtbij geweest.

Zo leren medewerkers de fundering leggen voor al hun toekomstige 3D tekenwerk!

SketchUp Pro als uitgangspunt

SketchUp Pro is de ultieme 3D visualisatie tool. Het is goed aan te leren en kan gebruikt worden in de meest uiteenlopende disciplines. SketchUpExpert helpt door met maatwerk trainingen aan te sluiten op diverse vakgebieden zoals:

  • Universiteiten en (hoge)scholen
  • Meubel en interieur
  • Architectuur
  • Overheden en gemeentes
  • Musea
  • English speaking groups

SketchUp software, renders en plugins

SketchExpert is één adres voor alles. We geven training. We leveren zowel SketchUp Pro Subscriptions als diverse (render) plugins. Neem contact op voor een passend aanbod.

Heb je vragen? Neem contact op.

Met Sketchup is het mogelijk ideeën te visualiseren. Samen met je klant 3D een project doornemen, hierdoor komen ook vaak verbeterpunten tot stand waardoor de uitvoer eerder probleemloos gaat verlopen.
Dorith Schutte
ZoneParc

Een SketchUp Incompany-training

Een solide basis voor alle medewerkers

Voor veel bedrijven en gemeenten is SketchUp een instrument bij uitstek om zaken eenvoudig en effectief te visualiseren. Zo kan je in een vroeg stadium laten zien wat voor impact voorgenomen plannen hebben op de omgeving.

Wij leveren docenten die intern je medewerkers trainen in het gebruik van SketchUp. Van de basis tot de fijne kneepjes. Uiteraard inclusief de benodigde materialen en licenties.

Dit kan gecomprimeerd in een aantal dagen kort op elkaar of verspreid over langere tijd. Zowel training, licenties als ondersteuning zijn bij ons in goede handen.

We geven incompany-trainingen zowel in Nederland als in België. We hebben ervaring in het geven van training in het Nederlands en in het Engels.

sketchup pro 2019 licentie 1

Offerte aanvragen

Omdat deze cursussen geheel worden aangepast aan jouw wensen of de wensen van het bedrijf, is het het beste om direct contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.