Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Alle Training

Ben je enthousiast om je te verdiepen in de wereld van 3D-tekenen en klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te brengen? Bij SketchExpert, bieden wij een divers aanbod aan SketchUp Pro-trainingen, perfect afgestemd op zowel beginners als meer gevorderde gebruikers zowel online als klassikaal.

Bij SketchExpert.com waarborgen we onze expertise en kwaliteit. Al onze docenten zijn authorized trainers. We staan bekend om meer dan alleen onze diepgaande softwarekennis; onze trainers blinken uit in het helder en boeiend overbrengen van die kennis. Geen droge softwarepraatjes bij ons – wij bieden energiek, inspirerend en vooral effectief onderwijs, waardoor je niet alleen leert, maar ook echt geïnspireerd raakt.

Leer SketchUp in 1 keer goed...

Heb je een vraag of is je iets niet duidelijk? Bel via het onderstaande nummer:

Klassikale training

Essentiële basis
SketchUp Pro

Leer 3D tekenen in drie volle dagen met de Essentiële SketchUp Basiscursus die je helpt om met SketchUp te werken. De essentiële fundering van 3D tekenen voor elk vakgebied!

Vervolgcursus SketchUp Pro

Leer presenteren en LayOut met de Vervolgcursus van SketchExpert. Heb je de SketchUp Basiscursus gevolgd? Dan is dit het ideale vervolg.  (inclusief videomateriaal).

Volledige SketchUp Pro Opleiding

Dit is jouw kans om een expert te worden in SketchUp! Wij bieden onze volledige SketchUp + Enscape trainingen aan met een spectaculaire korting van 15% ten opzichte van de losse trainingen!

Enscape
Basiscursus

Klaar voor de volgende stap? In de Enscape basiscursus gaan we aan de slag met het toevoegen van fotorealisme in je SketchUp tekening.

Lumion logo

Lumion
Basiscursus

Lumion biedt fotorealistische rendering voor SketchUp-tekeningen met geavanceerde, gebruiksvriendelijke resultaten en uitgebreide buitenmaterialen, ideaal voor tuinontwerp. Het integreert naadloos met SketchUp voor animaties en visualisaties. 

Online training

Online SketchUp Pro
leren (on demand)

Wil je leren 3D-tekenen? Onze bekroonde SketchUp Basiscursus biedt bijna 7,5 uur aan praktische online lessen, speciaal ontworpen voor beginners. Ontdek de fundering van 3D-tekenen en verrijk je vaardigheden met SketchUp. Leer in duidelijke stappen hoe SketchUp Pro werkt en denkt! Geheel Nederlandstalig, een uitkomst voor beginners, een schat aan tips voor gevorderden gebruikers!

Online​ SketchUp
Basiscursus

Ontwikkel jouw vaardigheden in SketchUp Pro. Met aandacht en focus sluiten we aan bij wat jij nodig hebt. Wat wil vandaag jij leren?

Online SketchUp
Vervolgcursus

Binnenkort

Ontwikkel jouw vaardigheden in SketchUp Pro. Met aandacht en focus sluiten we aan bij wat jij nodig hebt. Wat wil vandaag jij leren?

Incompany-training

Geautoriseerde training op locatie — Leer SketchUp met collega's

Bij een InCompany SketchUp training (minimaal 5 deelnemers) stellen we een programma samen op basis van jouw wensen. Dat kan een combinatie zijn van de basiscursus + vervolgcursus en specifieke vakgerichte kennis. Je ontvangt een eigen SketchUp handleiding met heldere structuur en vriendelijke aandacht van onze docenten. Niet alleen SketchUp, maar ook Enscape 3D en Lumion Pro behoren tot de mogelijkheden.

SketchExpert is één adres voor alles. We geven training. We leveren zowel SketchUp Pro Subscriptions als diverse (render) plugins. Neem contact op voor een passend aanbod.

Heb je vragen? Neem contact op.

SketchUp software, renders en plugins

Wij leveren docenten die intern je medewerkers trainen in het gebruik van SketchUp. Van de basis tot de fijne kneepjes. Uiteraard inclusief de benodigde materialen en licenties.

Dit kan gecomprimeerd in een aantal dagen kort op elkaar of verspreid over langere tijd. Zowel training, licenties als ondersteuning zijn bij ons in goede handen.

We geven incompany-trainingen zowel in Nederland als in België. We hebben ervaring in het geven van training in het Nederlands en in het Engels.

Wie gingen je voor?

Lees hier wat zij vonden van de cursus.

We helpen je graag veder

  1. Mis je informatie?
  2. Wil je dat we je terugbellen?
  3. Heb je een technische vraag?

Vul het contactformulier in.

App met ons

Klik op de link om Whats'App te openen of voeg ons nummer toe:
033-2022177