Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Alle Training

We hebben een geweldige SketchUp Pro online cursus voor je. Hier kan je direct mee starten. Daarnaast geven we ook klassikale trainingen op diverse locaties in het land. Met ons geautoriseerd trainingsaanbod ben je verzekerd van training met correcte informatie en een logische opbouw. Onze trainingen zijn geschikt voor elk vakgebied wat met SketchUp Pro wil werken.

Leer SketchUp in 1 keer goed...

Heb je een vraag of is je iets niet duidelijk? Bel via het onderstaande nummer:

Klassikale training

Logo Academy — SketchUp 4

Essentiële basis
SketchUp Pro

Leer 3D tekenen in drie volle dagen met de Essentiële SketchUp Basiscursus die je helpt om met SketchUp te werken. De essentiële fundering van 3D tekenen voor elk vakgebied!

Logo Academy — SketchUp 3

Vervolgcursus SketchUp Pro

Leer presenteren en LayOut met de Vervolgcursus van SketchExpert. Heb je de SketchUp Basiscursus gevolgd? Dan is dit het ideale vervolg.  (inclusief videomateriaal).

Logo Academy — Enscape

Enscape
Basiscursus

Klaar voor de volgende stap? In de Enscape basiscursus gaan we aan de slag met het toevoegen van fotorealisme in je SketchUp tekening.

Lumion logo

Lumion
Basiscursus

Lumion biedt fotorealistische rendering voor SketchUp-tekeningen met geavanceerde, gebruiksvriendelijke resultaten en uitgebreide buitenmaterialen, ideaal voor tuinontwerp. Het integreert naadloos met SketchUp voor animaties en visualisaties. 

Online training

Online SketchUp Pro
leren (on demand)

Wil je leren 3D-tekenen? Onze bekroonde SketchUp Basiscursus biedt bijna 7,5 uur aan praktische online lessen, speciaal ontworpen voor beginners. Ontdek de fundering van 3D-tekenen en verrijk je vaardigheden met SketchUp. Leer in duidelijke stappen hoe SketchUp Pro werkt en denkt! Geheel Nederlandstalig, een uitkomst voor beginners, een schat aan tips voor gevorderden gebruikers!

Logo Academy — SketchUp 4

Online​ SketchUp
Basiscursus

Ontwikkel jouw vaardigheden in SketchUp Pro. Met aandacht en focus sluiten we aan bij wat jij nodig hebt. Wat wil vandaag jij leren?

Logo Academy — SketchUp 3

Online SketchUp
Vervolgcursus

(to come end of December 2023)

Ontwikkel jouw vaardigheden in SketchUp Pro. Met aandacht en focus sluiten we aan bij wat jij nodig hebt. Wat wil vandaag jij leren?

Incompany-training

Geautoriseerde training op locatie — Leer SketchUp met collega's

Bij een InCompany SketchUp training (minimaal 5 deelnemers) stellen we een programma samen op basis van jouw wensen. Dat kan een combinatie zijn van de basiscursus + vervolgcursus en specifieke vakgerichte kennis. Je ontvangt een eigen SketchUp handleiding met heldere structuur en vriendelijke aandacht van onze docenten. Niet alleen SketchUp, maar ook Enscape 3D en Lumion Pro behoren tot de mogelijkheden.

SketchExpert is één adres voor alles. We geven training. We leveren zowel SketchUp Pro Subscriptions als diverse (render) plugins. Neem contact op voor een passend aanbod.

Heb je vragen? Neem contact op.

Logo Academy — SketchUp 3

SketchUp software, renders en plugins

Wij leveren docenten die intern je medewerkers trainen in het gebruik van SketchUp. Van de basis tot de fijne kneepjes. Uiteraard inclusief de benodigde materialen en licenties.

Dit kan gecomprimeerd in een aantal dagen kort op elkaar of verspreid over langere tijd. Zowel training, licenties als ondersteuning zijn bij ons in goede handen.

We geven incompany-trainingen zowel in Nederland als in België. We hebben ervaring in het geven van training in het Nederlands en in het Engels.

Wie gingen je voor?

Lees hier wat zij vonden van de cursus.

We helpen je graag veder

  1. Mis je informatie
  2. Wil je graag een bestelling op factuur?
  3. Vul het formulier in.

App met ons

Klik op de link om Whats'App te openen, of voeg ons nummer toe:
033-2022177

Heb je onze Cyber Month acties al gezien?