Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Contact met SketchExpert

Heb je vragen of een offerteverzoek? Neem snel contact op, want we helpen je graag.

Onze discipline

Waar kan ik je mee helpen?

Neem gerust contact met ons op. Ook als je wilt bestellen via een offerte. Neem voor korte vragen contact op via WhatsApp.

Vragen over licenties, 3D visualisatie, training, support, problemen of kennismaking zijn allemaal welkom. 

Liever bellen of mailen?

Dat kan. We zijn op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur bereikbaar. Vragen kunnen ook gesteld worden via WhatsApp of per e-mail.

We kunnen niet altijd direct reageren. Stuur desgewenst een email of een whatsapp bericht. 

Administratieve vragen / geschillen geschieden altijd via email. 

App met ons

Klik op de link om WhatsApp te openen, of voeg ons nummer toe:

Bel met ons

Heb je een vraag of is je iets niet duidelijk? Bel via het onderstaande nummer:

Maak bij voorkeur een belafspraak via het contactformulier.

Helpcenter

Veelgestelde vragen

Ja, geen probleem, stuur ons een bericht met daarin je aanvraag.

Uiteraard! Vul hiernaast de aanvraag in, en we nemen spoedig contact met je op. 

Bekijk hier de mogelijkheden voor privé-training

Zeker! Vul hiernaast de aanvraag in, en we nemen spoedig contact met je op. 

Bekijk hier onze mogelijkheden voor incompany-training

Je kunt de software die wij aanbieden ook bij ons verlengen. We kunnen tevens het licentiebeheer van jou of een andere partij overnemen.

Ga naar sketchexpert.com/verlengen

Bestellingen worden vlot uitgeleverd.  Meestal lukt het binnen 1 werkdag, maar soms is er een levertijd van 2 werkdagen omdat we soms te maken hebben met internationale inkoopsystemen. 

Helpcenter

Neem contact op

Telefoon / WhatsApp

gebruik whats’app of contactformulier bij geen gehoor

Adres

Amsterdamseweg 43
3812 RP Amersfoort

Bedrijfsgegevens

Ingeschreven als CROSSX V.O.F
BTW: NL856033753B01
KvK: 65240111

FAQ

Veelgestelde vragen over SketchUp

Er is een gratis SketchUp versie SketchUp Free. Je kunt SketchUp free alleen gebruiken via je webbrowser. De export mogelijkheden zijn beperkt, en SketchUp Layout werken helaas niet.

SketchUp Pro is voor professioneel gebruik en kost ongeveer €25,- per maand (per jaar te voldoen.) 

Bestel SketchUp Pro hier

SketchUp is te koop bij SketchExpert.com . Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring in SketchUp training, licenties en tekenwerk.

SketchUp Pro is te koop vanaf €274 per jaar (excl. btw)*. Je koopt dan een abonnement waarin je een jaar recht hebt om SketchUp op je computer en in je browser te kunnen gebruiken.

* Deze prijs is een momentopname en kan op moment van aankoop verschillen.

SketchUp Pro is een abonnent dienst.  Je hebt toegang tot de premium webversie, SketchUp for iPad ongelimiteerde opslag in de cloud (Trimble Connect Business) en SketchUp Viewer apps voor mobile, Augmented Reality en Virtual Reality. Daarmee kan je je model gemakkelijker laten zien aan je klanten. Een abonnement is geschikt vanaf 1 persoon tot 100 gebruikers. Een abonnement is gekoppeld aan een mailadres (Trimble ID) en is per gebruiker op 2 apparaten toegangkelijk. 

Het kan zijn dat SketchUp erg traag is. Dat is natuurlijk vervelend. Met onderstaande tips is het probleem te verhelpen: 1: Je model is te zwaar: Als je model afkomstig is uit een ader programma, dan kan het model zelf a te zwaar zijn. Probeer een nieuwe export

Je kunt SketchUp gebruiken op een Windows of een Mac computer. Let wel op de systeemeisen. Zorg (bij Windows) dat je een snelle computer hebt geschikt voor OpenGL 4. Een extra grafische kaart is aan te raden, alsmede een snelle processor en een SSD harde schijf

 

SketchUp leer je bij SketchExpert. Je krijgt drie volle dagen de tijd om het programma klassikaal onder de knie te krijgen. We hebben een eigen Nederlandstalige reader. Al meer dan 500 cursisten zijn je voorgegaan.

Grote en kleine bedrijven werken met SketchUp. Heb je een groot aantal licenties nodig (9+), kijk dan op de grootzakelijke pagina

Ja. Er is een 30 dagen SketchUp trial versie. Download SketchUp via onze site, en meld je aan met een Trimble ID.

SketchExpert is een geautoriseerd trainer in SketchUp Pro. Je leert SketchUp en Layout.

Dat kan in Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Kijk op SketchExpert.com/basiscursus voor jouw eerste stap naar 3D tekenen.

Ja, dat is geen probleem. Schuif aan bij een klassikale cursus of boek een 1-op-1 training. SketchUp les krijgen met je bedriijf? Boek een in-Company training zodat iedereen perfect met SketchUp om kan gaan.

 

Jazeker. We zijn SketchUp Autorized Trainer. Dat betekent dat we jaarlijks examen afleggen en onze kennis altijd up-to-date is. Boek gerust een training

 

Dat kan bij ons. De nieuwste versie van SketchUp kan je hier downloaden. Laat kort je gegevens bij ons achter en bekijk de installatievideo. Je kunt SketchUp ook bij ons aanschaffen. Je hebt Nederlandstalige ondersteuning.

Sketchup is een heel intuïtief programma. Het is leuk en gemakkelijk en heel veel bedrijven en particulieren maken er gebruik van. Mocht je er nieuw aan beginnen, dan is het sterk aan te raden om eerst een training te volgen.

Vaak kunnen acties sneller en makkelijker dan dat je zou denken. Het is zonde om een verkeerde routine aan te leren. Voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers is een basiscursus een uitstekende optie om je kennis en vaardigheden up-to-date te krijgen.

Je hoeft niet altijd over een actieve verbinding te beschikken. Wel heb je ongeveer 1 keer per maand internet nodig, zodat SketchUp je licentie kan nakijken. Je hebt dus een internet verbinding nodig, maar niet altijd actief. Voor 3D warehouse, een online bibliotheek heb je wel internet nodig.

Nee, standaard kan dat niet. Het is dan ook raadzaam om de bron-tekening op te slaan als een oudere SketchUp Pro versie. Ga naar File > Save As > en klik dan op ‘Save as type’. Kies dan de beoogde SketchUp versie en klik op ‘Save’ om op te slaan.

Ja, dat kan. Je kunt 3Ds en DWG bestanden inladen. Voor nieuwere versies is er ook een goede .ifc import beschikbaar.

Ja, dat kan. Ga naar file > export > 2D graphic . Kies het export formaat en het bestand, en exporteer.

Onterecht het best bewaarde geheime wapen van de SketchUp Pro bundel. Met Layout koppel je SketchUp aan (virtueel) papier.

Maak een onderhoek met je bedrijfslogo en plaats aanzichten en 3D, compleet met maten en beschrijving, op papier. Je kunt tekeningen op schaal weergeven en exporteren, presenteren of uitprinten. Volg een SketchUp Layout gevorderden cursus en leer de fijne kneepjes van dit prachtige programma!

Aankomende trainingen

28 april 2022

SketchUp Basis

Leer in drie dagen alle basics van SketchUp op locatie.

Aanmelden
2 mei 2022

Opfriscursus

Een cursus om aanwezige kennis op te halen.

Aanmelden