Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp voor onderwijs

SketchUp is een veelgebruikt programma binnen het onderwijs. Studenten en docenten hebben de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief gebruik te maken van SketchUp.

 • Authorised SketchUp Pro reseller
 • Hulp van SketchExpert
 • Snel leverbaar

SketchUp voor het onderwijs. Bekijk de voorwaarden.

Kijk of jij in aanmerking komt voor de SketchUp Studio educational licentie.

Leer 3D tekenen tijdens je studie

SketchExpert voor onderwijs

SketchUp Pro is doeltreffende 3D visualisatie software voor onderwijs. Licenties zijn beschikbaar voor studenten en docenten. Ze zijn los te bestellen, of als bundel door de onderwijsinstelling zelf waarna licenties kunnen worden toegewezen. 

Veel onderwijsinstellingen maken al gebruik van onze service. SketchExpert begeleid bij aankoop, installatie, support en training van de gehele organisatie. 

De grootste 3D-bibliotheek ter wereld

Je hoeft niet bij het begin te beginnen. Duizenden objecten vind je terug in de online bibliotheek. Vele voertuigen en landschapselementen zijn gratis te downloaden vanuit het 3D warehouse.

SketchUp voor onderwijs - SketchExpert

Docenten en studenten op de nieuwste versie

SketchUp voor onderwijs: licenties en training

We zijn geautoriseerd SketchUp trainer! We hebben ruime ervaring in het trainen van docenten. SketchUp heeft in de afgelopen jaren grondige updates doorgevoerd. Wil je zeker zijn van up-to-date onderwijs, dan raden we je aan om de docentenlicenties te bestellen in combinatie met een training.

Onderwijstraining is altijd maatwerk. Zo ben je verzekerd van een passend aanbod. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Aantrekkelijk geprijsd

SketchUp voor onderwijs bestellen

Scholen, universiteiten, docenten en studenten kunnen SketchUp Studio tegen een aantrekkelijk tarief gebruiken. SketchUp Studio voor onderwijs bevat een SketchUp for Desktop subscription inclusief SketchUp LayOut én een Sefaira subscription.

SketchUp Studio bestellen

Voor individuele docenten en studenten zijn de educational SketchUp licenties direct via onze webshop te bestellen. Wil je als complete school gebruik maken van SketchUp? Neem dan contact op om het aanbod te zoeken dat het beste past bij jouw situatie.

Let op. De SketchUp Studio Acadamic komt niet overeen met de reguliere SketchUp Studio. V-Ray, Scan Essentials en Revit Importer zitten niet in dit pakket. Voor deze functies heb je de commerciële versie van SketchUp Studio nodig.

Overige studentenlicenties

Ook voor andere software zijn studentenlicenties beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan Enscape voor onderwijs of aan V-Ray voor onderwijs. Beiden zijn verkrijgbaar via SketchExpert.com

 

Meer leren?

SketchExpert is de SketchUp kenner bij uitstek. Maar ook als het gaat om innovaties, zoals mogelijkheden met VR, 360 graden fotografie, of 3D scannen met een iPad. Het zijn allemaal mogelijkheden die we kunnen laten zien en je kunnen leren. We trainen groepen docenten van diverse onderwijsinstellingen om goed en kundig te worden in deze software. Met enthousiaste begeleiders vooroplopen in kennis. Wil je meer weten, neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Je hebt een Edicational SketchUp licentie nodig. Deze is geschikt voor zowel docenten als studenten.

Studenten kunnen een individueel jaarabonnement (subscription) bestellen.

Docenten of ICT afdelingen kunnen staffel licenties aanschaffen en deze ‘uitdelen’ aan studenten of andere gebruikers. 

Om gebruik te kunnen maken van dit type licentie moet je in het bezit zijn van een geldige studentenkaart of aantonen dat je docent bent.

Bij het bestellen kun je een kopie hiervan uploaden. Pas na het beoordelen van deze informatie kunnen wij een SketchUp studenten of docenten licentie uitleveren. 

Voor individuele docenten en studenten zijn de educational SketchUp licenties direct via onze webshop te bestellen. Wil je als complete school gebruik maken van SketchUp? Neem dan contact op om het aanbod te zoeken dat het beste past bij jouw situatie.

Een subscription is een zeer toekomstgerichte licentievorm met vele bijkomende voordelen. Je kunt vanaf een beheer-adres makkelijk licenties toekennen en onttrekken. Bijvoorbeeld voor tijdelijke medewerkers of bij verloop van personeel.

SketchExpert beheert vele grote partijen, zoals gemeentes, stedenbouwkundige en architectenbureau’s.

Vragen over dit abonnement? Neem contact met ons op.

Sefaira levert energie- en daglichtanalyse juist waar u deze nodig heeft: binnen uw 3D modelleeromgeving van SketchUp. Sefaira interpreteert aanpassingen direct en levert resultaten terwijl u ontwerpt.

Sefaira’s analyse is wendbaar genoeg om het tempo van conceptueel en schematisch ontwerp bij te houden. Voer volledige jaarlijkse simulaties uit, mogelijk gemaakt door door de industrie geaccrediteerde analyse-engines, en ontvang de resultaten van uw gebouwprestaties in minuten in plaats van weken.

Alle onderwijs producten op een rij

 • Enscape academic voor onderwijs

  Enscape voor onderwijs

  134,00 excl. btw
 • V-Ray voor onderwijs

  V-Ray voor onderwijs

  134,00 excl. btw
 • SketchUp licentie voor onderwijs

  SketchUp voor onderwijs

  53,00 excl. btw