V-Ray bestellen

in het kort

V-Ray for SketchUp

Een sterke real time render die gezien wordt als de standaard voor vele SketchUp gebruikers. Met V-Ray 5 render je in real time binnen je SketchUp omgeving. Met de vele opties kies je een licentievorm die bij jou past! Een kooplicentie, een upgrade vanaf V-Ray next of een jaarlicentie. Bekijk de mogelijkheden bij alle V-Ray producten.

 

 

Let op! Heb je nog geen SketchUp licentie; overweeg dan SketchUp Studio subscription aan te schaffen. Hierin zit ook het gebruik van V-Ray. Je hoeft deze dan niet los aan te schaffen én kan ook gebruik maken van !

V-ray | de uitgebreide render voor SketchUp

Al jarenlang is V-Ray een uitstekende koploper als het gaat om hoge kwaliteit rendering.  

 

V-Ray 5 for SketchUp draait binnen SketchUp Pro. Met een knoppenset voor verlichting, materialisatie en omgeving tover je je SketchUp tekening om tot een fotorealische afbeelding. 

 

V-Ray 5 wordt dan ook gebruikt in heel veel disciplines!  Van wegenbouw tot interieur, van tuinontwerp tot meubel-presentaties.

Producten en upgrades

alle V-Ray producten

V-ray 5 upgrade for SketchUp
355,00
+
V-ray 5 for SketchUp render permanent
710,00
+
SketchUp Studio
639,00 / jaar
+
SketchUp Studio Pro Rata
1,75
+
V-Ray for SketchUp
Vanaf: 55,00 voor 1 maand
+
Chaos V Ray for SketchUp
Vanaf: 90,00
+

Je kunt ook training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en haal het beste uit je tekenwerk!

Ook expert worden in SketchUp PRO?

We hebben een eBook geschreven met daarin gratis tips om nóg beter te worden in SketchUp!

Ontvang ‘m direct in je mailbox.