Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Skalp for SketchUp - Extensie voor SketchUp

Skalp

Maak doorsnedes met Skalp for SketchUp

Met Skalp for SketchUp maak je prachtige doorsnedes en plattegronden van je model, die eindeloos aan te passen zijn. Zo kun je je doorsnedes vullen met elk beschikbaar materiaal, of geef je makkelijk vorm aan je eigen stijlen en patronen.

Doorsnedes

Met de simpele interface en live updates tijdens het bewerken, wordt het makkelijk om prachtige secties vorm te geven. Patronen in het model worden automatisch aangegeven en genestelde groepen worden volledige ondersteund. Bovendien is het mogelijk om meerdere schalen in één model te gebruiken, waardoor de afbeelding helemaal naar jouw wens kan worden aangepast.

Stijlen

Eén doorsnede kan op verschillende manieren worden gepresenteerd met Stijlen. Zo geef je elke scene zijn eigen karakter, met intuïtieve en krachtige texture mapping mogelijkheden. Patronen passen zich automatisch aan aan de schaal van je tekening.

Patroon ontwerp

Met Skalp maak je prachtige texturen voor je doorsnedes, waardoor je op een creatieve manier vorm kan geven aan je model. Je hebt de mogelijkheid om duizenden standaard CAD patronen te importeren of je eigen patronen op te bouwen. Dit alles met volledige ondersteuning van schaal, transparantie, kleuren en lijndiktes.

Stijlen

Vanuit Skalp exporteer je zo naar LayOut. Patronen en texturen blijven behouden bij export naar DXF en scenes zet je makkelijk in een keer over.

Export naar SketchUp Pro’s LayOut.

Continue vernieuwing van Skalp doorsnedes in alle scenes. Export naar DXF, inclusief echte CAD patroonarceringen. Batch export van scenes naar DXF.

Skalp 4 SketchUp heeft de volgende adviesverkoopprijzen:

  • Nieuwe commerciële licentie: € 79,- excl. BTW
  • Upgrade vanaf Skalp v2.x: € 39,- excl. BTW

Aanbieding

SketchUp training + Skalp licentie

Je kunt ook training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en haal het beste uit je tekenwerk!

Uit ervaring

Wat vinden onze klanten van Skalp?

Skalp voor SketchUp is een enorm behulpzame plugin. Het is makkelijk te gebruiken en biedt bovendien de mogelijkheid en flexibiliteit om steeds geavanceerdere tools toe te passen naarmate je het programma leert kennen. De ontwikkelaars hebben echt gekeken naar elk aspect van het maken van doorsnedes en dit op een overzichtelijke manier vormgegeven.