Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp Classic en Maintenance

SketchUp Classic verloopt per 2 november, dus bestel nu snel een vaste SketchUp licentie en upgrade jouw maintenance voor SketchUp.
  • Authorised SketchUp Pro reseller
  • Hulp van SketchExpert
  • Snel leverbaar

SketchUp Classic en Maintenance

Op 4 november 2020 is SketchUp gestopt met het aanbieden van de vaste classic licentie en de bijbehorende maintenance. Upgrade nu naar een licentie om SketchUp te (blijven) gebruiken.

SketchUp Classic kopen of verlengen

Van SketchUp Classic
naar Subscription

Op 4 november 2020 is SketchUp gestopt met het aanbieden van de vaste classic licentie en de bijbehorende maintenance. Het is niet meer mogelijk om deze aan te schaffen. Werk je met deze versie? Geen zorgen! Dat blijft gewoon mogelijk. De gekochte licentie is en blijft van jou. Je kan dit programma blijven gebruiken in de laatst betaalde versie.

Updates ontvangen?

Wil je weer updates ontvangen, dan is het nodig om actie te ondernemen. De maintenance waarmee je recht had om jaarlijks je classic licentie te updaten wordt namelijk niet meer verkocht. Hiervoor is een abonnement in de plaats gekomen. 

Updates ontvangen?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Samen bespreken we wat de beste optie is voor jou en je bedrijf. 

Maintenance migreren naar subscription

Wil je nieuwe updates? Dan moet je overstappen naar subscription. Vul het contactformulier in zodat we met je migratie aan de gang kunnen.