Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp logo icoon

SketchUp Pro

Makkelijk openbare ruimte modelleren in 3D

Deze gemeentes en organisaties helpen wij al

Met SketchUp training, licentie-beheer en 3D visualisatie

Teken in 3D met SketchUp - maak plannen inzichtelijk

Met SketchUp creëer je eenvoudig contouren en elementen direct in de bestaande omgeving. Gebruik het als startpunt van stedenbouwkundig ontwerp, ruimtelijke ordening of samenstelling van een gebied.

Wil je weten wat SketchUp kan betekenen voor jouw gemeente?

Wat doet SketchUpExpert.com

Wij geven maatwerk training

SketchUp Authorized Training

Zo staan je medewerkers sterk in het tekenen en presenteren met SketchUp. Dat kan bij jou op locatie of maak gebruik van ons ruime trainingskantoor in Amersfoort. 

Investeer in het opbouwen van het 3D tekenwerk op een correcte manier. Zo weet je dat je tekenwerk goed in elkaar zit en kan je doorgroeien naar een vervolgcursus, LayOut training óf aan de slag met het renderen. Leg de fundering voor al je toekomstige 3D tekenwerk!

Wij leveren softwarelicenties

SketchUp Gold Reseller

SketchUp is beschikbaar als abonnement en eenvoudig op te schalen voor slechts 265euro ex btw per gebruiker per jaar. Pas SketchUp naar jouw behoefte aan door het programma uit te breiden met 1 van de vele extensies en renders. 

SketchUp Ecosysteem

Al het tekenwerk gebeurd in SketchUp Pro. Maar er is meer! Eigenschappen van een gebied zijn direct inzichtelijk met Predesign. Op 3D Warehouse zijn duizenden modellen te downloaden en te gebruiken. Met Trimble Connect is een tekening online op te slaan, inclusief additionele data. Met SketchUp Viewer kan iedereen de tekening bekijken, en met Layout zijn alle aanzichten te 2D te projecteren; gereed voor print of digitale presentatie. 

Voordelen van SketchUp Pro

Gratis Demo Aanvragen