Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

3D Visualisatie: Tuinontwerp in samenwerking met de hovenier!

Sinds een aantal jaar is 3D tekenen veel gemakkelijker geworden, en zijn 3D visualisaties een stuk belangrijker geworden bij een proces van het creatieve ontwerp. Niet alleen voor interieurontwerpen worden 3D visualisaties gebruikt maar ook zeker voor exterieur ontwerpen en dan met name bij tuin en Architectuur ontwerpen worden Visualisaties gebruikt. De hovenier is zo’n bedrijf die hier voorheen nog geen gebruik van maakte maar waarvoor wij speciaal een tuinontwerp hebben ontworpen, in zowel 3D visualisatie als 3D animatie.

Tuinontwerp speciaal voor De Hovenier

De hovenier staat natuurlijk bekend om het maken van ontzettend gave exterieur ontwerpen als het gaat om tuinen, het is wel zo dat hun eigen tuin er dan natuurlijk ook tip top uit moet zien! Dit hebben wij in samenwerking met de hovenier aan mogen pakken en hiervoor hebben wij speciaal een 3D ontwerp voor hun mogen maken. Door middel van dit 3D ontwerp hebben wij 3D visualisaties en animaties kunnen maken waar alle details goed in naar voren komen en te zien zijn. Met de ze 3D visualisaties en animaties kun je gemakkelijk, snel en duidelijk zien wat de plannen zijn en hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien.

Van 2D ontwerp naar 3D.

Heb jij nou ook van die klanten die er niet uitkomen met een plaatje of een 2D tekening en loop jij er altijd maar tegenaan dat een klant precies wil weten van tevoren hoe het eruit komt te zien en wat het plan is? Daar kunnen wij jouw denk ik zeker een handje bij helpen door middel van 3D visualisaties en 3D animaties. Een kortte animatie en een aantal visuele beelden doen een hoop, zo heb je snel een goed beeld van de sfeer, de ruimte, de stijl en of het er gezellig uit komt te zien! Want niks is er belangrijker dan een gezellige binnentuin creëren waar je je eigen werkt kunt tonen?

BEFORE:

De contouren van de tuin stonden al vast en aan de hand daarvan kregen wij de vrije hand om een gezellige, knusse en vakkundige binnentuin te creëren wat past bij de hovenier. Door het maken van deze visualisaties kun je gemakkelijk je idee overbrengen en zo heeft iedereen een beeld bij wat overal in de tuin komt te staan.

AFTER:

De Hovenier exterieur tuintonwerp
De Hovenier 3D visualisatie exterieur ontwerp

Wat is de waarde van Animatie naast je 3D Visualisatie?

Je zult vast denken … als ik 3D visualisaties krijg wat is dan de extra waarde van een 3D Animatie? Dat zal ik je eens uitleggen!

Natuurlijk is een 3D visualisatie al een stapje extra als je kijkt naar 2D tekeningen, dit omdat dit het gehele ontwerp visueel maakt en je in een duidelijk beeld alles kunt zien als het gaat om sfeer, stijl en ontwerp. Het voordeel aan een 3D animatie is dat je door de tuin heen kunt lopen en er echt een gevoel bij kunt creëren, je krijgt een idee van de ruimte hoe groot deze is maar ook voel je de sfeer en de gezelligheid zo extra binnenkomen.

En dit kan voor jou klant misschien net dat extra duwtje in de rug zijn waarmee ze over de streep getrokken worden en ze willen dat jij het uitvoerende werk doet. Deze 3D animaties kunnen dus zeker van waarden zijn bij jou project.

Laat ons je een handje helpen!

Benieuwd of wij jouw een handje kunnen helpen met een project waarin je vastloopt met een 2D tekeningen of denk je dat 3D Visualisatie en 3D animaties echt van waarde kunnen zijn net als bij de hovenier bij het proces van jouw project? Bekijk eens meer van onze projecten en wie weet spreken we je aan de telefoon of rond te tafel!