Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Lumion cursus: 2 dagen

875,00 excl. btw

Lumion cursus: 2 dagen

875,00 excl. btw

Onze Lumion cursus leert je hoe je met gemak verbluffende, hoogwaardige renderings maakt van je SketchUp-modellen. Lumion gaat een stap verder met zeer gedetailleerde visualisaties en geavanceerde effecten, zoals weersimulaties en rijke objectbibliotheken.

Amersfoort
Start:
vrijdag 11 en 18 oktober

Categorie Tags ,

Voor wie is de Lumion cursus bedoeld?

De Lumion cursus is perfect voor iedereen die meer wil doen dan alleen een SketchUp-model maken en hun ontwerp wil omzetten in verbluffend gedetailleerde en hoogwaardige visualisaties. Deze cursus is ideaal voor mensen die al ervaring hebben met het maken van goede modellen, bijvoorbeeld door het volgen van de basis- en vervolgcursus SketchUp. Hoe beter de kwaliteit van je tekenwerk, hoe eenvoudiger het wordt om indrukwekkende renderings te realiseren. Voor wie op zoek is naar geavanceerde visualisatietechnieken en ongeëvenaarde kwaliteit in hun ontwerpen, is de Lumion cursus de perfecte keuze.

Lumion cursus of Enscape?

Lumion en Enscape zijn beide krachtige renderprogramma’s, maar Lumion biedt een hogere kwaliteit op het gebied van details en realisme. Terwijl Enscape zich richt op real-time rendering en eenvoud, waardoor het ideaal is voor snelle feedback en presentaties, gaat Lumion een stap verder met zeer gedetailleerde visualisaties en geavanceerde effecten, zoals weersimulaties en rijke objectbibliotheken. Dit maakt Lumion bijzonder geschikt voor grote projecten en presentaties die impact moeten maken. Hoewel Enscape sneller is voor directe aanpassingen, blinkt Lumion uit in het creëren van visueel indrukwekkende resultaten die nog realistischer ogen.

 


Waar kan ik Lumion bestellen?

Lumion kan je eenvoudig hier bestellen. Neem gerust contact met ons op als je vragen.

Evenementdetails

Starttijd: 10:00 CEST

Eindtijd: 16:00 CEST

Instructies: Welkom bij de SketchUp basiscursus in Amersfoort of Eindhoven! Onze trainingen worden gegeven op twee inspirerende locaties: Amersfoort: SketchExpert, Amsterdamseweg 43, 3812 RP Amersfoort Eindhoven: Piet Hein Eek, Halvemaanstraat 30, 5651 BP Eindhoven Kies de locatie die het beste bij jou past en leer SketchUp onder begeleiding van onze ervaren trainers.

Telefoon: 033-2022177

E-mail: info@sketchexpert.com

Lumion cursus
Lumion cursus: 2 dagen

875,00 excl. btw