Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Onze opleidingen en trainingen

Al ons klassikaal cursusmateriaal is al geüpdate naar de nieuwe versie! Bij het volgen van een training leer je direct werken met de nieuwe iconen.

SketchUp basiscursus

Wil je aan de slag gaan met SketchUp? De basistraining is de start voor elke ontwerper. Je leert hier de basisprincipes om je tekening vlot en correct op te bouwen. Daar heb je nog jaren profijt van!

Of je nu werkt als interieurontwerper, hovenier, architect of dat je aan de slag gaat met iets compleet anders. De nadruk in de SketchUp cursus ligt op HOE je tekent. Wat je tekent, dat laten we aan jou over. We gaan voor kwaliteit in structuur, opbouw en presentatie. Want pas dan zijn de resultaten echt indrukwekkend. 

SketchUp vervolgcursus

Heb je de basis onder de knie en wil je nog meer leren? Volg dan het onmisbare vervolg: de Vervolgcursus. Leer uitgekiende technieken en haal alles uit SketchUp Pro. Bovendien leer je ook werken met SketchUp LayOut.

Enscape basiscursus

Klaar voor de volgende stap? In de Enscape basiscursus gaan we aan de slag met het toevoegen van fotorealisme in je SketchUp tekening.