Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

PlaceMaker

Instant 3D stadsbouwer

Met de extensie PlaceMaker voor SketchUp Pro maak je snel en makkelijk terreinen, en importeer je 3D gebouwen, parametrische wegen en zelfs boom- en waterpartijen.

Luchtfoto's in hoge resolutie

Met PlaceMaker krijg je onbeperkt toegang tot hoge resolutie luchtfoto’s van zelfs de meest afgelegen plaatsen. Zowel grote als kleine gebieden kunnen worden geïmporteerd. Gebouwen en natuurgebieden die zich op de geselecteerde locatie bevinden, kunnen meteen in 3D in het model geplaatst worden.

Terrein van hoge kwaliteit

Voor vrijwel elke locatie biedt PlaceMaker gedetailleerde terrein modellen. Jij hebt de regie over de nauwkeurigheid en details van de geïmporteerde afbeelding. Bovendien kunnen alle geïmporteerde objecten makkelijk op het terrein worden geplaatst of gedrapeerd.

3D gebouwen en infrastructuur

PlaceMaker gebruikt Open Street Map om 3D gebouwen, wegen, treinsporen, bomen, watergebieden en nog veel meer te importeren. Zo creëer je in een ogenblik steden van over de hele wereld en bespaar je zeeën van tijd.

Credits in PlaceMaker

PlaceMaker maakt gebruik van credits. Met een PlaceMaker abonnement maak je gebruik van de OpenStreetMap zonder hiervoor credits in te leveren. Voor luchtfoto’s, terrein en andere data betaal je een aanzienlijk lager aantal credits dan zonder abonnement. Plus: de eerste 1000 credits krijg je bij je abonnement cadeau!

Aanbieding

SketchUp training + PlaceMaker licentie

Je kunt ook training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en haal het beste uit je tekenwerk!

Uit ervaring

Wat vinden klanten van PlaceMaker?

Met PlaceMaker heb je toegang tot een eindeloze database van plattegronden, gebouwen, wegen en luchtfoto’s. Bij grote projecten bespaar je hierdoor dagen op de voorbereiding. We zien dat klanten deze extensie gebruiken om een omgeving goed in kaart te brengen. Het geeft eenvoudig inzicht in hoe een toekomstig gebouw in een bestaande omgeving past. Het bespaart een hoop tijd ten opzichte van het zelf tekenen van de omgeving en geeft een goed globaal beeld.