Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Onze Selectie van Krachtige 3D-Programma’s

Probeer deze top software gratis uit!

Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw ontwerpprojecten naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek de kracht van SketchUp Pro, Enscape, en Lumion 3D door ze gratis uit te proberen. Lees verder voor meer informatie over elk programma en begin vandaag nog met uw proefversies.

  • SketchUp 7 dagen gratis
  • Lumion 14 dagen gratis
  • Enscape 14 dagen gratis

Waarom zelf puzzelen als je een expert aan je zijde kunt hebben?

Word snel en efficiënt een SketchUp Expert met onze basiscursus! Profiteer van gestructureerde lessen, individuele begeleiding en praktijkgerichte oefeningen van een Authorised Trainer.

SketchUp Pro is de ultieme 3D-tekensoftware op de markt. Met eenvoudige tools kunt u zowel eenvoudige als complexe 3D-modellen maken, ongeacht uw expertisegebied. Of u nu interieurontwerper, architect, hovenier of meubelmaker bent, SketchUp Pro past zich aan uw behoeften aan. Van eenvoudige rechthoeken tot gedetailleerde 3D-volumes, meten van maten en volumes, en het importeren van externe modellen uit het 3D Warehouse.

Met Enscape kunt u prachtige real-time renders maken en ze interactief delen met uw publiek. De resultaten zijn verbluffend en de mogelijkheden blijven groeien. Enscape is de perfecte real-time renderoplossing, compatibel met zowel Windows als Mac. U kunt naadloos schakelen tussen uw huidige ontwerpproces en een realistische weergave van uw ontwerp binnen enkele seconden. U hoeft in de meeste gevallen niets te exporteren of te importeren.

Lumion logo

Lumion 3D is een krachtige renderingtool voor architecten en hoveniers. Dit programma levert snel sublieme resultaten en is geschikt voor afbeeldingen, animatievideo’s en interactieve presentaties. Wat Lumion echt onderscheidt, is het uitgebreide scala aan renderklare objecten, inclusief uitgebreide vegetatieopties, wat het ideaal maakt voor tuinarchitecten.

Hier om te helpen

Probeer SketchUpEnscapeLumion gratis!

Als u hulp nodig heeft bij uw keuze of begeleiding bij het gebruik van deze programma’s, staan onze experts voor u klaar. Neem vandaag nog contact op en laat ons u helpen bij uw 3D-ontwerpuitdagingen.

We helpen je graag veder

  1. Mis je informatie?
  2. Wil je dat we je terugbellen?
  3. Heb je een technische vraag?

Vul het contactformulier in.

App met ons

Klik op de link om Whats'App te openen of voeg ons nummer toe:
033-2022177