Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Thea render for SketchUp

Veelzijdige en interactieve render voor SketchUp

Thea is geschikt voor een grove en snelle fotorealistische afbeeldingen, maar ook voor langzaam en accuraat. Thea render heeft een ingebouwde renderklare modellen- en materialenbibliotheek. 

In het kort

Thea render for SketchUP

Met vele geavanceerde functies bewijst Thea zich als krachtige render in de SketchUp markt. Thea render is beschikbaar als abonnement. Je kiest voor een periode van 1 of 3 jaar. De licenties zijn beschikbaar als floating license. Dit betekent dat je ze op meerdere apparaten kan installeren en op één tegelijk kan gebruiken.

In het kort

Thea render functionaliteiten

Thea render for SketchUp — SketchExpert

Interactieve render

Bij Thea for SketchUp kies je zelf hoe je wilt renderen; rechtstreeks in SketchUp of in het Thea venster. Kies voor het renderen van een complete tekening of render specifieke aanzichten van regio’s.

Geavanceerde materialen

Het hart van de Thea render machine is het geavanceerde materialen systeem. Deze functies leiden tot overtuigend fotorealistische afbeeldingen.

Dwarsdoorsnedes

Render dwarsdoorsnedes van gebouwen met behoud van verlichting. Met section cuts kan je dwars door gebouwen en kamers snijden met behoud van binnenverlichting.

Alle Thea render producten

  • Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
    Thea for SketchUp abonnement

    Thea for SketchUp render

    Vanaf: 249,00 excl. btw voor 1 jaar

Dit kan ook

SketchUp training

Je kunt ook training bij ons volgen! SketchUp werkt op het oog zeer intuïtief, maar het kan zo veel meer! Volg een SketchUp training en haal het beste uit je tekenwerk!

Alle functionaliteiten

Bekijk alle functionaliteiten van Thea

Systeemeisen

Voor het gebruik van SU Podium