Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

3D SketchUp Basecamp – master of ceremony

SketchUp basecamp

Op vrijdag 24 november 2017 wordt het eerste 3D SketchUp Basecamp in de Benelux gehouden, georganiseerd door Design8 b.v.. SketchUp Expert is deze dag aanwezig als Master of Ceremony!

 

Kan je niet op deze dag aanwezig zijn? Geen zorgen: SketchUp Expert heeft een uitgebreid aanbod aan cursussen waarmee je doelgericht met SketchUp aan de slag kan!

Wat is een SketchUp basecamp?

Het 3D Basecamp is een bekend SketchUp evenement in Amerika, nu voor het eerst ook in Nederland. Tijdens het 3D Basecamp Benelux krijgt je een uitgebreid programma van Keynote en Workshop Sessies voorgeschoteld. De Keynote Sessies zullen worden georganiseerd in de grote zaal (ruimte: 200 personen) en de Workshop Sessies in de kleine zalen (ruimte: 50 personen) in het Evoluon te Eindhoven.

 

Het dagvullende programma omvat vele interessante onderwerpen zoals SketchUp en BIM, 3D printen/scanning, Virtual Reality en verschillende renderprogramma’s. Tickets, programma en meer info zijn te vinden op www.sketchup.nl

SketchUp basecamp gemist?

Geen zorgen! In de toekomst vind er ook in de benelux vast nog een basecamp plaats. Tot die tijd heten we je van harte welkom om bij ons een training te volgen, SketchUp te bestellen of je tekeningen te upgraden door gebruik te maken van een render!