Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

  • Inspirerende locaties
  • Goede koffie
  • Enthousiaste trainers

SketchUp cursus locaties

Bij ons kan je SketchUp kopen maar wij zijn ook een Authorized Training Center & Gold Reseller: de all-round SketchUp Expert voor trainingen, tekeningen en software. Bekijk op deze pagina onze SketchUp cursus locaties door heel Nederland!

SketchUp cursus locatie

Amersfoort

Op de Amsterdamse weg in Amersfoort ligt ons eigen hagelnieuwe kantoor. Je kunt gratis in de buurt parkeren, en het uitzicht is supertof! We voorzien je tijdens een training van koffie, thee en een heerlijke lunch! De locatie is goed te bereiken vanaf het station, (20 min lopen) of 5 minuten vanaf de bushalte. Uitvalswegen zijn de A1 en de A28.

SketchUp cursus locatie

Amsterdam

Kom SketchUp leren OBA Oosterdok. Op deze prachtige locatie maak je kennis met de basis van SketchUp, of laten we je het vervolg zien, met SketchUp Layout. De locatie is zeer goed te bereiken met auto, metro of tram, en uiteraard op de fiets.

SketchUp cursus locatie

Eindhoven

In Strijp-S krijg je van ons de beste SketchUp training. Misschien wel op onze leukste locatie: de werkplaats en creatieve hotspot van Piet Hein Eek. Deze ruimte dient niet alleen als het kloppend hart waar de unieke ontwerpen van Piet Hein Eek tot leven komen, maar ook als een inspirerende ontmoetingsplaats voor creatievelingen uit diverse disciplines.

SketchUp cursus locatie

Rotterdam

Kom SketchUp leren bij Microlab in Rotterdam.

We leren je hier de basis van SketchUp. Voor lekker eten en dringen zorgen we uiteraard ook. Je bent van harte welkom bij de SketchUp basiscursus. Kijk voor de aankomende data op onze site.