Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp Maatwerk

Wij leveren maatwerk als het om training gaat. Daarom kun je bij ons een SketchUp / Enscape / Lumion inCompany cursus of een prive-training volgen. Deze training volg je 1 op 1 en wordt in overleg met jou samengesteld: van basis tot expert. Elke vraag die we kunnen beantwoorden bereiden we gedegen voor zodat jij en je team goed aan de slag kunnen.

Geautoriseerd trainer

Onze SketchUp kennis is geaccrediteerd en geautoriseerd. Tevens zijn we reseller met platinum status. 

incompany in het kort

SketchUp maatwerk

Sinds begin 2006 werken we met SketchUp.  We hebben de meest uiteenlopende organisaties begeleid en getraind in SketchUp, Lumion, Enscape en in Layout. We zorgen ervoor dat een specifieke kennisvraag ook een specifiek antwoord geeft . We trainen op het SketchExpert hoofdkantoor in Amersfoort, of op een locatie naar wens.

We trainen, visualiseren en leveren tevens de benodigde licenties.vEventuele vragen rondom de activatie van een SketchUp Pro en andere licenties kunnen we gemakkelijk beantwoorden.

We geven cursussen in Amersfoort, Eindhoven en Amsterdam, elders in Nederland of in België.

Cursussen kunnen volledig naar wens worden ingericht. Neem daarom direct contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch of via onderstaand formulier.

Wat krijg je in de Maatwerkcursus?

  • We ontwikkelen een maatwerk training
  • Up to date lesmateriaal
  • SketchUp / Layout / Lumion / Enscape
  • Nederlandstalige SketchExpert handleiding (Mac/Windows)
  • Certificaat van deelname
  • 1 maand nazorg inclusief toegang tot videomateriaal
  • In Amersfoort of op locatie
  • Vanaf 8 deelnemers ook in het buitenland
  • Training available in English

Onze disciplines:

Incompany-training

Voor veel bedrijven en gemeenten is SketchUp een instrument bij uitstek om zaken eenvoudig en effectief te visualiseren. Zo kan je in een vroeg stadium laten zien wat voor impact voorgenomen plannen hebben op de omgeving. SketchUp werkt uitstekend in combinatie met Layout, Enscape en Lumion, maar SketchUp heeft zelfs een export mogelijkheid naar Microsoft Office.

Interne training

Wil je met je bedrijf, organisatie of groep vakgenoten met SketchUp aan de slag? We leren je alles!  Van de basis tot de fijne kneepjes. Uiteraard inclusief de benodigde cursusmaterialen, video’s  en licenties

Extra service

We voorzien je van doelgerichte training en bijbehorende licenties. We geven InCompany trainingen zowel in Nederland als in België als elders als dat wenselijk is.  Ook meertalige trainingen (Engels / Duits) behoren tot de mogelijkheden.

Play Video
"We overladen je niet met informatie, we zorgen ervoor dat je het programma beheerst"
Joanne
Joanne Pontier
(mede-eigenaar)

SketchUp Pro training op maat

Leer SketchUp Pro toepassen in jouw eigen vakgebied. Wil je meer info of een offerte aanvragen voor maatwerk? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.