Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp Pro 2020 | De beste SketchUp versie tot nu toe!

SketchUp Pro 2020

SketchUp Pro 2020 vanaf eind januari is het zover. We nemen je in deze blog mee om alle verbeteringen door te spreken. We houden je niet langer in spanning: SketchUp Pro 2020 is waanzinnig. Ook als je al jaren met SketchUp tekent zul je blij verrast zijn met deze update. De veranderingen zijn enkel positief!

SketchUp Pro 2020: de belangrijkste veranderingen op een rij

  • Gemakkelijk plaatsen van groepen en componenten
  • Verbeterde outliner: elke groep/ component is in en uit te schakelen
  • De naam layers wordt tags
  • Tags zijn ook zichtbaar en instelbaar in SketchUp Pro LayOut
  • Nieuwe inhoudsmaten: liters en gallons
  • En nog heel veel meer!

Plaatsen of verplaatsen van objecten

Probeer in een vorige versie van SketchUp Pro maar eens een bal te groeperen en accuraat te verplaatsen. Het blauwe selectie-frame om het object zie je wel, maar je kunt er niets in vastgrijpen.  Dat is nu anders!

Elk object (een groep of een component) heeft een blauw selectie-frame. SketchUp herkent deze eindpunten nu wel: het zijn corners (hoeken). Deze hoeken zijn nu gemakkelijk te selecteren. Zelfs onzichtbare achterhoeken lichten op. Het plaatsen van objecten op de grond of in een hoek is nu waanzinnig eenvoudig!Objecten in- en uitschakelen in de outliner

Wederom briljant. Een solide game-changer in SketchUp. Een groep of component is voor SketchUp los leesbaar als object. Naast ‘hidden geometry’ zijn er nu ook ‘hidden objects’. Door deze extra classificatie is het mogelijk om via de SketchUp 2020 Outliner alle groepen / subgroepen en  componenten / subcomponenten in of uit te schakelen.

Vervolgens kun je per scene bepalen welk object je in- of uitgeschakeld wilt hebben. Dat werkt ook weer naadloos samen met SketchUp Layout.

Begin vandaag nog met SketchUp Pro 2020

Wil je alle nieuwe functies uitproberen? De nieuwe functies zijn direct beschikbaar als je een actieve SketchUp Pro licentie hebt. Geen licentie? Bestel direct via onze webshop en ga aan de slag met de beste versie van SketchUp Pro tot nu toe!