Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp Tuinevent

SketchUp voor tuinontwerp

Een tuinontwerper kan SketchUp gebruiken om realistische en visueel aantrekkelijke 3D-modellen van tuinontwerpen te maken. Dit kan helpen bij het communiceren van een ontwerp aan klanten en het visualiseren van hoe het eindresultaat eruit zal zien. SketchUp is ook een krachtig hulpmiddel voor het plannen van de lay-out van een tuin, het bepalen van de grootte van beplanting en harde landschapselementen en het simuleren van verschillende licht- en weersomstandigheden.

Waarom aan de slag met SketchUp

Er zijn verschillende redenen om met SketchUp aan de slag te gaan:

  1. Gebruiksvriendelijkheid: SketchUp is een gebruiksvriendelijk programma dat gemakkelijk te leren is, zelfs voor degenen zonder veel ervaring met 3D-modellering.
  2. Flexibiliteit: SketchUp kan gebruikt worden voor een breed scala aan projecten, van kleine tuinontwerpen tot grote landschapsarchitectuurprojecten.
  3. Realistische visualisaties: Door het gebruik van extensies zoals Enscape of Lumion, kun je jouw ontwerp in real-time visualiseren in fotorealistische kwaliteit.
  4. Presentatie en communicatie: SketchUp biedt de mogelijkheid om animaties, presentaties en 360 graden panorama’s te creëren, waardoor je jouw ontwerp op een professionele manier kunt presenteren aan klanten en andere belanghebbenden.
  5. Besparing van tijd: door het gebruik van SketchUp kun je jouw ontwerpen sneller en efficiënter maken, waardoor je meer tijd hebt voor andere aspecten van jouw projecten.
  6. Samenwerking: SketchUp kan gemakkelijk gedeeld worden met andere teamleden en externen, zoals architecten, aannemers of andere ontwerpers, zodat je samen kunt werken aan een project en efficiënt feedback kunt geven en ontvangen.

Nieuwsgierig geworden? In samenwerking met Design8, Binkies en Patrick Veenstra Tuinontwerp organiseert SketchExpert een gratis SketchUp tuinevent voor tuinontwerpers, landschapsarchitecten en hoveniers om ontwerp ideeën op een professionele manier te presenteren.

Programma SketchUp tuinevent

15:00 – Ontvangst en inloop

15:25 – Opening door voorzitter

15:30 – Presentatie: SketchExpert.com

16:00 – Presentatie: BINKIES

16:30 – Presentatie: Patrick Veenstra Tuinontwerp

17:00 – Afsluiting en borrel

18:00 – Einde

Aanmelden

Je kan je aanmelden via www.sketchup.nl/tuinevent of door ons een berichtje te sturen. Dit event vindt plaats bij:

Betuws Golfcentrum de Batouwe
Oost Kanaalweg 1
4011 LA Zoelen