Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp op school

SketchUp op scholen

Wist je dat SketchUp op veel scholen en universiteiten ook gebruikt wordt? het is makkelijk te leren en goedkoop aan te schaffen. 

Toen we zelf begonnen met SketchUp was Maarten bezig met zijn opleiding bouwkunde. SketchUp was toen nog niet in het curriculum opgenomen. Opzoek naar een intuïtief 3D ontwerpprogramma is hier de basis voor SketchUpExpert.com gestart. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is SketchUp het programma voor 3D ontwerp. Óók voor hogescholen, universiteiten en andere onderwijs instellingen. 

SketchUp voor onderwijs aanbod

We hebben ons aanbod aan SketchUp licenties flink uitgebreid! Ben je student of docent, dan kan je gemakkelijk via onze webshop een goedkope SketchUp Studio licentie aanschaffen. Voor maar 51euro ex btw per jaar maak je gebruik van de meest uitgebreide en recentste versie van SketchUp. Kijk zelf maar!

Meer weten over SketchUp?

Start het schooljaar met een voorsprong. In de zomervakantie bieden we een 3-daagse bootcamp aan. Zo heb je de basis van SketchUp voor het nieuwe schooljaar al in de vingers. 

Voor hogescholen en universiteiten bieden we maatwerk SketchUp cursussen aan. Laat je docenten door ons trainen om weer helemaal up-to-date te zijn met de laatste SketchUp kennis.