Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

We geven weer training!

Wat gaaf om weer te trainen!
Het nieuwe normaal is niet normaal. Het is van tijdelijke aard. Hoe lang tijdelijk duurt is de vraag, maar dingen beginnen, binnen de gestelde regels weer normaal te worden.


Ik mag weer training geven, en ik kan je vertellen wat een opluchting dat is. Niet alles meer van achter je monitor te hoven doen. Wat is het heerlijk om weer nieuwe mensen te ontmoeten of oude contacten weer op te pakken. Mensen te trainen, zodat ze oprecht beter worden en meer zelfvertrouwen krijgen. SketchUp leren is daartoe een perfect middel. Goed en constructief leren tekenen. Een programma leren begrijpen en te weten hoe je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan.


Vrijdag mag ik de eerste post-corona training in Amsterdam afronden en wat heb ik daar zin in. Wat heb ik gemerkt dat ook cursisten het heerlijk vinden om weer ‘onder de mensen’ te zijn. Alles netjes op afstand, maar de onderlinge verbinding is niet minder. Gemotiveerde mensen die ook nog wat aan elkaars vakgebieden en kwaliteiten hebben.

Wat is het zijn van trainer een mooi vak! Ik geniet er weer enorm van. Ik wens je alle goeds. Let goed op maar ‘weest niet bevreesd’ . Omstandigheden veranderen misschien, maar mensen niet.

Ik wens je alle goeds!
#levenlangleren #sketchup #postcorona #trainen #leren #mensen #cursus #hetkanweer


Schrijf je gerust in voor een vette training, of neem contact op als je vragen hebt!
SketchUpExpert.com/basiscursus
SketchUpExpert.com/sketchupkopen