Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Projectondersteuning voor
SketchUp - Deskundige Hulp

Training · Visuals · Software

Incidentele Hulp en Structureel Tekenwerk Uitbesteden

Projectondersteuning​

Boost je SketchUp Projecten!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze ondersteuning jouw succes kan stimuleren.

Aantrekkelijk geprijsd

Incidenteel projectondersteuning

Wil je jouw SketchUp-vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Loop je echter vast in een tekenproject voor een klant? Onze incidentele projectondersteuning is precies wat je nodig hebt.

Of je nu persoonlijk bij ons op kantoor wilt afspreken of online begeleiding verkiest, wij bieden 1-op-1 hulp bij het structureren van je project.

Laat ons je ondersteunen en je SketchUp project naar succes leiden.

Heb je vragen? Neem contact op.

Structureel projectondersteuning

Overweeg je tekenwerk uit te besteden? Wij bieden een flexibel model waarbij je een vast aantal uren per maand kunt inkopen, waarin wij voor je tekenen. Het begint met een minimum van 10 uur per maand gedurende 12 maanden, maandelijks gefactureerd. En om het nog aantrekkelijker te maken, hanteren we staffeltarieven.

Laat ons je tekenwerk stroomlijnen terwijl je kosten bespaart en profiteer van onze expertise voor langdurig succes.

Heb je vragen? Neem contact op.

Tarieven en Opties

Kies het pakket dat het beste bij jouw behoeften past en laat ons je ondersteunen bij al je SketchUp-projecten. Neem vandaag nog contact op om te beginnen! 

Incidenteel

Met ons incidentele aanbod krijg je hulp wanneer je vastloopt. Betaalbaar en flexibel, het is perfect om je SketchUp-vaardigheden te verbeteren en projecten tot een succes te maken.

  • Starttarief: €350,- voor 3 uur
  • Extra uren: €100,- per uur
  • 1-op-1 begeleiding voor structuur, styling, import/export, en meer

Structureel

Kies voor onze structurele tekenwerkuitbesteding en geniet van consistentie, kostenbesparing en prioriteit. Met vaste uren en staffelkortingen sta je vooraan in de wachtrij voor langdurige projectondersteuning.

  • 10 uur per maand voor €90 per uur.
  • 15 uur per maand voor een gereduceerd tarief van €85 per uur.
  • Bij 20 uur per maand profiteer je van het scherpe tarief van €80 per uur.

Neem contact met ons op

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen of vragen kunnen beantwoorden. We staan klaar om samen te werken aan jouw succes.

FAQ

Veelgestelde vragen over SketchUp Pro

Heb je vragen over onze projectondersteuning — het programma of de werking van de licenties? We proberen deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. En kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

SketchUp Pro is verkrijgbaar vanaf €315,- exclusief btw.

Koop je SketchUp Pro in combinatie met een SketchUp training van SketchExpert dan krijg je korting op de licentie.

SketchUp Free is helemaal gratis en online mee te werken.

SketchUp Free is de gratis versie van SketchUp Pro en is bedoelt om mensen te introduceren in de mogelijkheden van deze zeer krachtige software. Met SketchUp Free heb je een mooie gratis tool om hobbymatig mee aan de slag te gaan en het programma uit te proberen.

Voor commerciële doeleinden heb je SketchUp Pro nodig. Deze is te verkrijgen via sketchexpert.com

De nieuwe standaard is de SketchUp Pro subscription.

Met een subscription ontvang je meer functionaliteit ten opzichte van het klassieke licentiemodel, zoals toegang tot de premium webversie, ongelimiteerde opslag in de cloud (Trimble Connect Business) en SketchUp Viewer apps voor mobile, Augmented Reality en Virtual Reality.

Verloopt je licentie bijna? Verleng hem dan gemakkelijk via onze site. De bestanden op je computer zijn en blijven altijd van jou. Vind je het fijn om hierbij hulp te krijgen? Neem dan contact met ons op.

Een subscription is een zeer toekomstgerichte licentievorm met vele bijkomende voordelen. Je kunt vanaf een beheer-adres makkelijk licenties toekennen en onttrekken. Bijvoorbeeld voor tijdelijke medewerkers of bij verloop van personeel.

 

SketchExpert beheert vele grote partijen, zoals gemeentes, stedenbouwkundige , architectenbureau’s, hoveniers en onderwijsinstellingen.

 

Vragen over deze vorm? Neem contact met ons op. 

SketchUp is via internet (Trimble Admin) te beheren vanuit verschillende rollen. 

 

Product eigenaar

Je kunt product eigenaar zijn en het product toebedelen aan 1 of meerdere gebruikers (afhankelijk van het aantal gebruikers je in je abonnement hebt). Je kunt zowel eigenaar als gebruiker zijn

 

Meerdere gebruikers

Meerdere abonnementen? Dan kan je dat vanaf 1 portaal beheren en toebedelen. Ongeacht of je zelf gebruiker bent. 

 

Uitdelen en intrekken

Een product abonnement is tijdens de looptijd flexibel toe te bedelen en in te trekken. Handig als er tijdelijke krachten werken aan een project.

SketchExpert heeft een fantastische opleiding 3D visualisatie voor beginners. Je start met de SketchUp Pro basiscursus van 3 dagen. Gevolgd door de vervolg+layout cursus en daarna de Enscape 3D trainng.

Je kan natuurlijk zelf aan de slag met het leren van SketchUp. Het kost echter vaak veel tijd om echt je flow te vinden in SketchUp.