Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp voor tuinontwerp

SketchUp alleen voor interieurontwerp of meubelbouw? Echt niet! SketchUp is een krachtig 3D-ontwerpsoftware programma dat vaak wordt gebruikt voor tuinontwerp. Het is een eenvoudig te gebruiken programma dat zowel professionals als amateurs in staat stelt om realistische 3D-ontwerpen te maken van hun tuin.

SketchUp voor tuinontwerp

Een van de grootste voordelen van SketchUp voor tuinontwerp is de mogelijkheid om realistische 3D-modellen te maken. Dit maakt het eenvoudig om te zien hoe een tuin eruit zal zien voordat hij daadwerkelijk wordt aangelegd. Dit kan helpen om eventuele problemen te identificeren en op te lossen voordat de tuin daadwerkelijk wordt aangelegd.

SketchUp functies

SketchUp biedt ook een breed scala aan gereedschappen en functies voor tuinontwerp. Er zijn verschillende bibliotheken met 3D-objecten, zoals bomen, bloemen, struiken, enz. die kunnen worden toegevoegd aan een ontwerp. Er zijn ook gereedschappen voor het maken van terrassen, paden, zwembaden, enz. die kunnen worden gebruikt om een ontwerp te maken dat precies aan de wensen van de gebruiker voldoet.

Meer weten over SketchUp voor tuinonwerp?

In samenwerking met Design8, Binkies en Patrick Veenstra Tuinontwerp organiseert SketchExpert op 7 maart 2023 een gratis SketchUp tuinevent. Kom langs om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden van SketchUp!

SketchExpert werkt geregeld samen met vakblad de Hovenier. Meer daarover kan je hier lezen.

Aan de slag

Een ander voordeel van SketchUp is dat het een eenvoudig te leren programma is. Wil jij ook aan de slag gaan met SketchUp voor tuinontwerp? Neem een kijkje op deze pagina. SketchUp is een krachtig en gebruiksvriendelijk programma voor tuinontwerp. Het biedt realistische 3D-modellen, een breed scala aan gereedschappen en functies, en is gemakkelijk te leren. Het is een uitstekende keuze voor zowel professionals als amateurs die een tuin willen ontwerpen.