Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

11 juni 2024, Amsterdam

Locatie: DB55 - Amsterdam | 17:30 - 22:00 uur

Een complete belevenis met diner en drankjes, gedeeld met SketchUp-professionals. Leer over nieuwe mogelijkheden. Registreer vandaag nog je kaarten.

deck logo

WELKOM BIJ SKETCHUP CAFÉ

Zie hoe SketchUp briljant is ingezet bij de herontwerp van een loods tot een prachtig gebouw. DB55.

Op dinsdagavond 11 juni 2024 trakteert SketchExpert je op een avond vol SketchUp-vertier in Amsterdam, vanaf 17:30 uur. Een complete belevenis met diner en drankjes, gedeeld met diverse SketchUp-professionals.

In samenwerking met D/DOCK

D/DOCK is een vooraanstaande creatieve studio met een team van vernieuwende denkers. Met volle overgave streven zij ernaar om met weloverwogen initiatieven een positieve invloed uit te oefenen op hun omgeving. D/DOCK is toegewijd aan het creëren van ruimtes die niet alleen voldoen aan functionele behoeften, maar ook een gevoel van gemeenschap bevorderen, de milieu-impact minimaliseren en economische levensvatbaarheid waarborgen. En in dit alles vervult SketchUp een cruciale rol!

Te gast bij DB55

DB55 is een unieke locatie in het kloppende hart van de Amsterdamse Houthavens. Geheel ontworpen door D/DOCK, biedt DB55 een dynamische omgeving waar gastvrijheid en veelzijdige werkplekken naadloos samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Ontdek hoe SketchUp onmisbaar was in het vormgeven van deze unieke locatie. Laat je inspireren door boeiende modellen en presentaties en duik dieper in de wereld van ontwerp en creativiteit.

Mis deze kans niet om te netwerken met gelijkgestemden en je kennis te vergroten.

Zet het in je agenda: 11 juni 2024, SketchUp Café bij DB55. We zien je daar!

PROGRAMMA

Wat kan je verwachten

PROGRAMMA

SketchUp Cafe’s zijn informatieve, inspirerende en vooral gezellige avonden voor de Benelux SketchUp community, die georganiseerd worden op wisselende locaties in Nederland en Belgie.

We heten je in juni 2024 van harte welkom bij DB55 in Amsterdam. Plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan.

17:30 - 18:00

ONTVANGST EN WELKOM

Vanaf 17:30  ben je van harte welkom op onze prachtige locatie DB55. We ontvangen je graag met een drankje en een welkomswoord.

18:00- 18:15

AANVANG LOPEND BUFFET

We zullen de avond openen met een uitgebreid diner buffet in Italiaanse sferen. Naast lekker eten is dit bij uitstek de kans om met elkaar kennis te maken. 

19:00 - 19:45

SKETCHUP EXPERTS | Plenair programma

Edward van der Poll van ontwerpbureau D/DOCK verteld je meer over wat SketchUp betekend in het ontwerp proces van hun locaties. 

20:00- 21:45

BREAKOUT SESSIONS

In diverse ruimtes kan je terecht voor informatie over SketchUp for iPad (scan to design), rendersoftware en custum build extensions. 

22:00- 22:15

CENTRALE AFSLUITING

We roepen iedereen nog een keer bij een voor een afsluitend woord van dank.

Sprekers

Wie

Sprekers

Er zijn diverse sprekers over uiteenlopende onderwerpen.

Maarten Pontier

Oprichter van SketchExpert

Edward van der Poll

DB55

Nick Nijmeijer

ITCAD / Skelet 4 SketchUp

Design8

SketchUp for iPad

Veel gestelde vragen

Deze geheel verzorgde avond kost €75,- exclusief btw. Je ontvangt twee drankjes en er is een buffet voor een heerlijke  maaltijd. 

Voor eventuele extra drankjes kunnen consumptiemunten worden aangeschaft.

Ja na bestelling ontvang je automatisch een factuur met alle gegevens zoals de BTW.

Je kunt tot 10 dagen van te voren eventuele dieetwensen voorleggen. Neem daarvoor contact op met SketchExpert via het contactformulier.

Tot 10 dagen van te voren is het mogelijk om restitutie aan te vragen.

Bij het ticket zitten twee drankjes inbegrepen. 

Aanmelden

Het aantal plaatsen op onze locatie is beperkt. Registreer je plaats direct via de onderstaande knop. Dit is hét informatieve SketchUp event wat niemand wil missen.

Het is ook mogelijk een plek te reserveren. Je ontvangt van ons een factuur.