Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

  • Authorised SketchUp Pro reseller
  • Hulp van SketchExpert
  • Snel leverbaar

SketchUp verlengen

Verleng jouw SketchUp Pro subscription snel en vertrouwd bij SketchExpert: de beste plek om SketchUp te kopen, te verlengen of een bestaande licentie uit te breiden.

SketchUp Pro Subscription bestellen of verlengen

Verloopt je SketchUp subscription binnenkort? Verleng deze dan gemakkelijk via deze pagina. Voer bij het bestellen bij je bestaande licentie-gegevens in. Wij maken de rest voor je in orde. Wil je meer weten over het verlengen van je SketchUp abonnement? Lees dan deze blog door. 

Andere reseller gehad?

Was je klant bij een andere reseller? Geen probleem. We nemen de licentie zonder zorgen over. Heb je verdere vragen, schroom dan niet om contact met ons te zoeken.

Netwerk licentie verlengen?

Je kunt een netwerklicentie voordelig overzetten naar een Subscription. Neem voor een persoonlijk aanbod contact met ons op.

Bestaande SketchUp Pro subscription uitbreiden

Wil je met meer gebruikers van SketchUp gebruikmaken, en heb je al een subscription? Je kunt gemakkelijk gebruikers aan je licentie toevoegen.

Naar rato – ca. 87 ct per dag tot de einddatum van de eerste gebruiker.

De extra gebruikers kunnen van SketchUp Pro gebruikmaken tot de einddatum van de eerste bestelling. Zoek even de einddatum van je eerste SketchUp Pro Subscription op en voeg een “Naar Rato gebruiker” aan je bestelling toe.

SketchUp Platinum Reseller — We doen er alles aan om de koop of overname van uw licentie zo soepel mogelijk te laten verlopen.