Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Lumion Pro 2-daagse rendercursus: start 20 september in Amersfoort

lumion pro cursus

Renderen met Lumion is ideaal voor het creƫren van fotorealistische afbeeldingen van SketchUp-tekeningen. De resultaten van deze geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke render zijn verbluffend. Vanwege de uitgebreide bibliotheek aan buitenmaterialen is Lumion Pro ook bijzonder geschikt voor hoveniers en tuinontwerp. Geavanceerde verlichtings- en schaduwtechnieken zorgen voor een verbeterde sfeer en realisme. Lumion Pro maakt ook animaties en virtuele rondleidingen mogelijk om ontwerpen te presenteren. Dankzij de directe integratie met SketchUp is het gemakkelijk om ontwerpen te presenteren en een naadloze workflow te creƫren voor het maken van fotorealistische visualisaties.


Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: basis & tekenen op vrijdag 20-09-2024

Interface, koppelen met SketchUp, kleur aanpassen, assets plaatsen, eerste renders maken.

Dag 2: basis & tekenen op vrijdag 27-09-2024

Interface, koppelen met SketchUp, kleur aanpassen, assets plaatsen, eerste renders maken.


Voor wie is de cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren renderen met ƩƩn van de meest geavanceerde renders op dit moment. Lumion Pro behoort echt tot de top van de mogelijkheden. Het is dƩ render waar we ons eigen fotorealistisch tekenwerk het liefst in maken. Om aan de slag te gaan met een rendercursus moet je vaardig zijn in het maken van een SketchUp tekening. Dat betekend dat je de basiscursus (en het liefst ook de vervolgcursus) hebt afgerond. Je tekening is gestructureerd opgebouwd met groepen, componenten en tags.


Waar kan ik Lumion Pro bestellen?

Na bestelling van deze cursus ontvang je een kortingscode voor een Lumion Pro licentie. Het is belangrijk dat het apparaat waarop je werkt geschikt is om te gebruiken voor Lumion Pro. Controleer dit van te voren. Het is mogelijk om tegen meerprijs een la

Tags

Amersfoort

RSVP Form

1 Step 1 2 Step 2
Limit per submission: 1
  • Date : 20 september 2024
  • Time : 10:00 - 16:00 (Europe/Amsterdam)
  • Reg. Deadline : 20 september 2024 12:00

Purchase Ticket

Lumion Rendercursus (All tickets have been sold out)
€875,00
0
0.00
0

Related Events