Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp 3-daagse basiscursus: start 22 mei in Eindhoven

SketchUp cursus basiscursus

Leer SketchUp in één keer goed. De SketchUp basiscursus leert je de essentiële basis van SketchUp Pro. We nemen de tijd om de tekening correct op te bouwen. Onze docenten barsten van de praktijkervaring. Ze leren je het programma beheersen zodat je niet alleen een mooi plaatje maakt, maar echt een fundering legt voor al je toekomstige tekenwerk.


Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: basis & tekenen op woensdag 22-05-2024

Deze dag leer je de basisprincipes en de werkwijze van de SketchUp tools. In de ochtend starten we met het opstarten, instellen en navigeren in SketchUp. – Tekengereedschappen – Verplaatsen – Hulp- en maatlijnen – Objecten optrekken – Diverse oefeningen

Dag 2: structuur & logica op woensdag 29-05-2024

Hoe bouw je goed je tekening op? Welke handige tools zijn er verder? – Bewerken – Follow me – Groepen – Componenten – Materialen – Repeteren – Outliner (structuur) – Diverse oefeningen

Dag 3: presentatie op woensdag 05-06-2024

We oefenen met het opzetten van een tekening. Daarna werken we met presentatie-tools.

Optioneel: dag 4 & 5

Wil je de fijne kneepjes van SketchUp Pro leren? Dan volg je na de basiscursus in twee dagen de praktijkgerichte en inspirerende SketchUp Vervolgcursus. De cursus is gemaakt om je workflow te versnellen en de SketchUp tools beter te gebruiken. Je haalt meer uit SketchUp door je tekeningen te presenteren met behulp van SketchUp LayOut.


Voor wie is de SketchUp cursus bedoeld?

We geven je alle benodigde tools om aan de slag te gaan. Wat je tekent, dat laten we over aan jou! Dat maakt deze training geschikt voor elk vakgebied. Of je nu werkt als interieurontwerper, hovenier, architect of dat je aan de slag gaat met productontwerp. De nadruk in de SketchUp cursus ligt op HOE je tekent. We gaan voor kwaliteit in structuur, opbouw en presentatie. Want pas dan zijn de resultaten echt indrukwekkend.


Waar kan ik SketchUp bestellen?

Bij ons kan je ook terecht voor je SketchUp Pro licentie. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Tags

Eindhoven
  • Date : 22 mei 2024
  • Time : 10:00 - 16:00 (Europe/Amsterdam)
  • Reg. Deadline : 22 mei 2024 12:00

Purchase Ticket

SketchUp basiscursus (All tickets have been sold out)
€795,00
0
SketchUp basiscursus + vervolgcursus (All tickets have been sold out)
€1.400,00
0
0.00
0

Related Events