Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp 2-daagse vervolgcursus: start 6 juni in Amersfoort

SketchUp cursus vervolg layout

Wil je de fijne kneepjes van SketchUp Pro leren? Dan volg je in twee dagen de praktijkgerichte en inspirerende SketchUp Vervolgcursus. De cursus is gemaakt om je workflow te versnellen en de SketchUp tools beter te gebruiken. Je haalt meer uit SketchUp door je tekeningen te presenteren met behulp van SketchUp LayOut.


Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: SketchUp Pro Vervolg op donderdag 6 juni 2024

Deze dag leer je de fijne kneepjes van SketchUp Pro, zoals landschappen maken, Solid-Tools gebruiken, en tekenen vanuit een foto. Je workflow wordt nog sneller en je leert tools nog beter te gebruiken. 3D opzetten vanuit foto’s (photomatch) Solid Tools Sandbox tools (voor landschappen) Tekenen vanuit foto’s Assenstelsel Componenten 3D en extension warehouse

Dag 2: SketchUp LayOut op donderdag 13 juni 2024

Deze dag leer je op een professionele manier je tekeningen te presenteren met behulp van SketchUp LayOut. Met Layout creëer je gekoppelde 2D aanzichten van je tekening. Je kunt maatvoeren, uitprinten en een onderhoek plaatsen met je logo en alle projectdetails. Tekeningen importeren en maatvoeren Eigen huisstijl toepassen Afbeeldingen en illustraties invoegen Gebruik maken van scrapbook Tekeninformatie bijwerken Tekeningen presenteren en afdrukken

Optioneel dag 3: Renderen met Enscape op donderdag 20 juni 2024

Ben je goed in het maken van SketchUp tekeningen? Ga dan aan de slag met de volgende stap en leer renderen met Enscape bij onze Enscape basiscursus. Met diverse voorbeelden voor interieur en exterieur leer je bijna elke omgeving om te zetten in een realistisch gerenderd beeld of animatie. Kom bij ons langs voor een ontspannen en leerzame training. Ga een stap verder dan de rest en leer renderen in een handomdraai.


Voor wie is de SketchUp vervolgcursus bedoeld?

De vervolgcursus is bedoeld voor iedereen die meer wil halen uit SketchUp Pro én aan de slag wil gaan met presenteren in SketchUp LayOut. Om mee te doen met de vervolgcursus heb je de SketchUp Pro basis goed onder de knie. Je moet kunnen werken met groepen, componenten en tags (lagen).

We geven je alle benodigde tools om aan de slag te gaan. Wat je tekent, dat laten we over aan jou! Dat maakt deze training geschikt voor elk vakgebied. Of je nu werkt als interieurontwerper, hovenier, architect of dat je aan de slag gaat met productontwerp. De nadruk in de SketchUp cursus ligt op HOE je tekent. We gaan voor kwaliteit in structuur, opbouw en presentatie. Want pas dan zijn de resultaten echt indrukwekkend.


Waar kan ik SketchUp bestellen?

Bij ons kan je ook terecht voor je SketchUp Pro licentie. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Tags

Amersfoort
  • Date : 6 juni 2024
  • Time : 10:00 - 16:00 (Europe/Amsterdam)
  • Reg. Deadline : 6 juni 2024 12:00
  • Venue : Amsterdamseweg 43, 3812 RP Amersfoort

Registration Deadline Expired!!

Related Events

Enscape cursus
Rendercursus Enscape
Amsterdamseweg 43, 3812 RP Amersfoort

Rendercursus Enscape: 10 oktober in Amersfoort

SketchUp cursus vervolg layout
SketchUp Vervolgcursus
Amsterdamseweg 43, 3812 RP Amersfoort

SketchUp 2-daagse vervolgcursus: start 26 september in Amersfoort

SketchUp cursus basiscursus
SketchUp Basiscursus
Amsterdamseweg 43, 3812 RP Amersfoort

SketchUp 3-daagse basiscursus: start 29 augustus in Amersfoort