Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Authorised Lumion reseller

Lumion training

Lumion 3D is een zeer doeltreffende render voor architecten en hoveniers.  Het programma werkt snel en levert sublieme resultaten. Dit programma is te gebruiken voor afbeeldingen, animatievideo’s en interactieve weergave.

officiele reseller

We helpen je graag.

Heb je een vraag of is je iets niet duidelijk? Laat ons weten hoe wij je kunnen helpen.

Onze training

Lumion is een renderprogramma waar wij zelf als SketchExpert al een aantal jaar high-end renders in maken. Het programma is zeer eenvoudig aan te leren, werkt snel en levert sublieme resultaten. Wij gebruiken dit programma voor afbeeldingen, video’s en interactieve weergave.

Hieronder vind je de trainingen die wij aanbieden voor Lumion

Amsterdamseweg 43, 3812 RP Amersfoort

Lumion Pro 2-daagse rendercursus: start 20 september in Amersfoort

Renderen met Lumion is ideaal voor het creëren van fotorealistische afbeeldingen van SketchUp-tekeningen. De resultaten van deze geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke render zijn verbluffend. Vanwege de uitgebreide bibliotheek aan buitenmaterialen is

Heb je nog geen Lumion paket?

Ervaar de voordelen van Lumion, de voorhoedespeler in 3D-visualisatie en rendering software. Met een Lumion abonnement ontdek je hoe eenvoudig het is om adembenemende en levensechte 3D-beelden te produceren. Of je nu kiest voor een jaarlijks of een 3-jarig abonnement, Lumion is de ideale oplossing voor iedere professional die streeft naar topkwaliteit in 3D-visualisaties en animaties.

Ondek Lumion

Lumion maakt het verrassend eenvoudig om een persoonlijk tintje toe te voegen aan jouw ontwerppresentaties, wat anders uren zou kosten om te creëren.

Of je nu de voorkeur geeft aan een conceptuele stijl of een realistische visualisatie, met Lumion heb je volledige creatieve controle over het renderproces. Ontdek hoe wij, je kunnen helpen om het maximale uit Lumion te halen en je ontwerpvaardigheden te verbeteren.

Play Video
"We overladen je niet met informatie, we zorgen ervoor dat je het programma beheerst"
Joanne Pontier
(mede-eigenaar)

Leer renderen met Lumion

Veelgestelde vragen over de Lumion Basiscursus

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren renderen met één van de meest geavanceerde renders op dit moment. Lumion Pro behoort echt tot de top van de mogelijkheden. Het is dé render waar we ons eigen fotorealistisch tekenwerk het liefst in maken. Om aan de slag te gaan met een rendercursus moet je vaardig zijn in het maken van een SketchUp tekening. Dat betekend dat je de basiscursus (en het liefst ook de vervolgcursus) hebt afgerond. Je tekening is gestructureerd opgebouwd met groepen, componenten en tags.

Na bestelling van deze cursus ontvang je een kortingscode voor een Lumion Pro licentie. Het is belangrijk dat het apparaat waarop je werkt geschikt is om te gebruiken voor Lumion Pro. Controleer dit van te voren. Het is mogelijk om tegen meerprijs een laptop van ons te huren. gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Als Authorised Training Center zijn we altijd op de hoogte van de laatste SketchUp updates en ontwikkelingen. En garanderen we de best mogelijke SketchUp basiscursus voor jou! Je leert correct en efficiënt je tekening op te zetten. Zo ga je zelfverzekerd aan de slag met SketchUp. 

SketchExpert is al meer dan 10 jaar de SketchUp Expert van Nederland en België. Al honderden mensen zijn je voorgegaan in het correct aanleren van SketchUp Pro.

Onze trainingen zijn toegankelijk voor elk vakgebied en leggen een essentiële basis in je SketchUp ervaring. Onze manier van lesgeven  is motiverend en positief. Iedereen, met elke achtergrond kan met plezier iets nieuws leren. 

Gedegen basis

We leggen haarfijn uit hoe het Lumion werkt, voor beginners en gevorderden.

We helpen je graag veder

  1. Mis je informatie?
  2. Wil je dat we je terugbellen?
  3. Heb je een technische vraag?

Vul het contactformulier in.

App met ons

Klik op de link om Whats'App te openen of voeg ons nummer toe:
033-2022177