Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Trainingen

Hier vind je alle trainingen die wij aanbieden om jou te helpen zelf een expert te worden.

Hulp nodig bij het kiezen van een training?

Met onze online keuzehulp vind je de training die jij nodig hebt.

Aankomende trainingen

28 april 2022

SketchUp Basis

Leer in drie dagen alle basics van SketchUp op locatie.

Aanmelden
2 mei 2022

Opfriscursus

Een cursus om aanwezige kennis op te halen.

Aanmelden

Specialist in
3D visualisatie

Op zoek naar een SketchUp tekening of een uitgewerkte fotorealischische animatie? Bekijk ons portfolio of vraag direct een offerte aan.

SketchExpert staat voor ons met stip bovenaan de lijst van specialisten op het gebied van SketchUp en rendering addons. Betrouwbaar, zeer bekwaam en heel prettig om mee te werken.
Jaap van Straten
Stadsarchitect gemeente Amsterdam

Waarom kiezen voor SketchExpert?

We leveren dagelijks diverse licenties uit, met eerlijke tarieven en vriendelijke service. En we helpen je bijvoorbeeld als de installatie niet lekker loopt.

Superblij dat ik voor de Basiscursus van SketchExpert heb gekozen. Nu snap ik eindelijk hoe het werkt.
Desirée Terlouw
Freelancer
The quality of the visuals that SketchExpert made for us is truly astonishing. I've been in this business for 10+ years and they are by far the best I've ever seen.
James O'Sullivan
CEO Building Visuals
Afgelopen maanden hebben we samen met Maarten en zijn team een prachtig en veelzijdig project uitgewerkt: SketchExpert leverde de licenties en visuals, maar gaf ook incompany training aan onze docenten. Dit is de beste investering die we op dit vlak in 2021 gedaan hebben. Op naar de volgende!
Nel Buijs
Decaan Fontys Eindhoven

Bouw verder met SketchUp-addons

SketchUp is op zichzelf al een powerhouse voor ontwerp, maar biedt daarnaast verschillende add-ons om jouw ontwerp tot leven te brengen.

Resources

De laatste updates over SketchUp, informatie over add-ons (zoals V-Ray, Enscape en Lumion), bugfixes en de nieuwste mogelijkheden van SketchUp lees je hier.

Informatie over SketchUp

SketchUp biedt eindeloze mogelijkheden, maar kan ook overweldigend zijn. Daarom helpen wij je verder. Wij zijn dé SketchExpert van Nederland: zodat jij er zelf mee aan de slag kunt.

Licenties SketchUp

We zijn Geautoriseerd Platinum reseller van SketchUp Pro en SketchUp Studio.

Ik wil SketchUp leren

Wil je de basics van SketchUp leren? Of ben je klaar voor meer uitdaging? We bieden onze trainingen voor alle niveau’s aan. 

SketchUp voor onderwijs

Scholen, universiteiten, docenten en studenten kunnen SketchUp studio tegen een aantrekkelijk tarief gebruiken. Wil je als complete school gebruik maken van SketchUp? Neem dan contact op.

Bekijk hoe wij Universiteit Utrecht verder helpen met ontwerp op maat