Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SketchUp zomer snelcursus

SketchUp snelcursus

Wil jij deze zomervakantie je SketchUp skills verbeteren? In augustus bieden we een SketchUp Bootcamp cursus aan. De essentiële SketchUp basiscursus in 1 week. Kom drie dagen bij ons langs op kantoor en ga zelfverzekerd aan de slag met SketchUp!

 

Met maximaal 8 cursisten investeren we in het opbouwen van je SketchUp tekening op de correcte manier. Je maakt niet alleen een mooie tekening. Je legt de fundering voor al je toekomstige werk. Hierdoor kan je doorgroeien naar een vervolgcursus, LayOut cursus of aan de slag met renderen. 

 

De cursus wordt gegeven op 4, 5 en 6 augustus 2021. Boek snel want vol = vol!

Wat leer je in de SketchUp snelcursus?

Dag 1: SketchUp basis en tekenen

Je leert hoe je je licentie opstart, werkbalken instelt, navigeert, welke tekengereedschappen je nodig hebt, hoe je objecten verplaatst, hulp- en maatlijnen trekken. We werken met diverse oefeningen om de basisvaardigheden goed aan te leren. 

Dag 2: structuur en logica aanbrengen in SketchUp

We gaan aan de slag met bewerken, follow me, groepen, componenten, materialen, repeteren en doen diverse oefeningen met de OutLiner. Dit laatste brengt overzicht en structuur aan in je tekeningen waardoor je ook bij complexe tekeningen nog duidelijk kan zien hoe je tekening is opgebouwd. 

Dag 3: presentatie van je SketchUp tekening

Je wilt natuurlijk je tekeningen presenteren aan je klanten. Daarom gaan we aan de slag met exporteren, afbeeldingen maken en animaties klaarzetten. Ook behandelen we het optrekken van de plattegrond, 3D warehouse, stijlen en schaduwen. 

SketchUp andere dagen of locatie

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Liever de basiscursus op een ander moment? We geven de SketchUp training na de zomer als gewone cursus. Drie dagen verspreid over 3 weken. Op diverse locaties in heel Nederland, of InCompany om meerdere medewerkers te trainen.