Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Stagiair gezocht (ingevuld)

Vacature marketing stagiair

Enthousiaste marketing student gezocht!

Ben jij een enthousiaste marketing of communicatie student? Wij zijn op zoek naar jou! SketchUpExpert.com is een groeiend familiebedrijf. Wij leveren trainingen, software en visuals in het 3D tekenprogramma SketchUp. We kenmerken ons door een combinatie van technische kennis in een sociale leer/werkomgeving.

Wat vind je leuk? Waar ben je goed in?

Als marketing of communicatie stagiair ondersteun je onze activiteiten. Hierbij houd je je bezig met het bedenken van content voor onze verschillende social mediakanalen. Hoe kunnen we ons beter presenteren? Hoe vergroten wij onze following online? Je denkt actief mee in deze strategie en planning. Wij kunnen je kennis hiervan goed gebruiken!

Wat wil je nog leren?

Je komt te werken in een leuk team in Amersfoort. Wij werken allemaal nauw met elkaar samen. Dat betekent dat je naast de marketing ook contact hebt met onze tekenaars, docenten en ondersteunend personeel. Wij zijn er klaar voor om je te ondersteunen en kennis te delen. Je maakt het runnen van een bedrijf van dichtbij mee. Je mag actief meedenken en werken aan het uitbreiden van onze website en webshop. Je bent welkom om bij ons op kantoor te werken en krijgt je eigen werkplek.

Verwachtingen

  • Je kunt helder communiceren in het Nederlands
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar
  • Stagevergoeding van € 300 per maand
  • Opleiding: MBO niveau 4
  • Start: februari 2022

Interesse? Neem direct contact met ons op! Je kan ons mail op info@sketchupexpert.com of bellen naar 033 20 221 77